dnes som bola u gynekologa a ten mi povedal ze neprichadza k tvorbe vajicka. Znamena to ze som neplodna? prosim poradte mi niekto, lebo som strasne smutna :(
poradi mi niekto???
Ak užívam vaginálne tabl. GYNOFLOR môžem mať pohl. styk bez ochrany? A mohla by som aj napriek užívaniu liekov otehotnieť?
Ak uživam vaginálne tabl. Gynolor možém mať pohl. styk bez ochrany? A mohla by som aj otehotnieť?
Barbora asi by bolo fajn keby že si najprv kúpiš tehotenský test, lebo možno zbytočne stresuješ. V tvojem veku je nepravideelná menštruácia úplne normálna. A ak by si predsa len bola tehotná tak v 15 sa interupcia pred rodičmi NEDÁ utajiť. Totižto lekár ti ju bez ich súhlasu nespraví.Mesiac je už dosť dlhá doba asi by nastali už ranné nevolnosti.
AHoj mam 15 rokov a meska mi menstruacia uz skoro tyzden... pohlavny styk som mala asi pred mesiacom.A tak chcela by som sa opytat da sa uskutocnit potrat aj bez vedomia rodica ?A prejavuje sa to nieak? mysim su nieake priznaky tak skoro?? Za skoru odpoved vam velmi pekne dakujem. Je to pre mna dost surne . Barbora
inač aljoška dakujem
vlastne ked tak nad tym vsetkym rozmyslam ani nemam byt preco nervozny ale istota je gulomet
uz 4mesiace mi mešká,pritom tehotna urcite niesom,je pravda ze som schudla,mam podvahu ale jedavam vsetko a zjem toho dost,mam este pockat?
Vírus HIV sa prenáša pohlavným stykom,prípadne použitou ihlou ale že by si sa nakazil pri porezaní sa na skle.To by sa musel porezat najprv nejaký HIV pozit a nechat tam stopy krvi.To je moj názor.Prečo máš také obavy?