Maju pekní ludia lahsi/lepsi zivot?

Príspevok v téme: Maju pekní ludia lahsi/lepsi zivot?
ciernaperla

co si o tom myslite? Pekni ludia maju podla mna viacero vyhod v zivote napr. pri hladani partnera, prace a aj kamaratov. Zato skaredi ludia ano aj takí su bohuzial su casto krat odsudzovaní za svoj vzhlad ak ke za to nemozu. Napr. také modelky pekne zarabaju, zbalia koho len chcu, ale za to chlap sa na nad skaredou zenskou casto krat len posumeje (hehe...jezibaba)
ja neviem...kde je v tomto svete spravodlivost??

Laara

ano, popisala nam to tu z prvej ruky..nam zatrpknutym zavistlivym chudinkam, ktore na ulici vrhaju nenavistne pohlady :D esteze nam sem nehodila svoju ctenu foto aj so svojimi uzasnymi trojkami..to by ma uz na mieste od zavisti rozdrapilo :D

Sejla

však sama tušim napísala, že sebavedomá nie je. Naopak, písala, že má depresie atd...Ale keď tu niekto napíše, aký je škaredý a neschopný, každý ho povzbudí, súcití. Ja fandím každému, kto o sebe napíše niečo pozitívne, aj keď sa to dalo skrátiť

mydielko

Sak sa kľudne pochvalte. Nehanbite sa priznať ze ste pekne. To je chyba slovenskych zien, sice si to každá o sebe myslí, ale naoko hrá skromnú.

Aja02

Ano mydielko, mas pravdu. Vsetci bibbe zavidime a uz teraz ju nenavidime. Zavidime jej dokonalu postavu, prsia, vlasy, nohy, ruky, proste vsetko. :-D
Toto je taka usmevna tema. Uz davno tu taka nebola. :)

mydielko

Tak chceli ste vedieť, aké to je byť pekná, plusy aj mínusy, tak vám to tu popisala z prvej ruky. Vaše ženské reakcie sú tiež také typické, rovnaké ako tie nenavistne pohľady na ulici.