neviem, co mam robit. som asi extremne ziarliva. tak napr. posledna vec, co ma uplne nasrala (este o tom nievie): robil predtym na VS a nejaka studentka mu poslala mail, ze by potrebovala od neho nejake veci a on jej odpisal, ze jasne a tak a ze by bolo dobre ak by sa stretli... ja som z toho chytila take nervy, jasne, ze hned som sa rozrevala a budem na neho strasne zla. je to normalne? ako by ste reagovali vy? prosim napiste. (sme novomanzelia)
je to extrem?
Muzovi by si mala dat priestor... nie sice vela :-) aby nemal cas na somariny, ale vo vztahu je dolezita dovera a urcita sloboda. Aby sa necitil byt zatvoreny doma. My sme tiez zo zaciatku manzelstva boli stale pri sebe,ale pochopili sme, ze to nie je to najstastnejsie riesenie. Kazdy potrebuje mat cas aj pre seba... A ak ste sa vzali, tak sa musite mat radi a ver trochu tej laske...
SMOBI...PROSIM TA POROZPRAVAJ SA S NIM..A NECH TI TO VYSVETLí CO TO MA ZNAMENAT ZE SI HO POZYVA DOMOV...TAK TO MAS PRAVDU MNA BY TO TIEZ NASTVALO !VED MU POVEDZ : ZLATKO ,KLUDNE MOZE PRIST KU NAM ..UROBIM NA RYCHLO ASPON CHLEBIčKY A TAK..ASPON UVIDIš CI TA STUDENTKA STARTí REč ALEBO SA BUDE SPRAVAT PRIRODZENE ALEBO MU NAVRHNI ZE POJDES S NIM...A NAPRIKLAD SI ODSKOCIS AKOZE DO OBCHODU ALE PRIDES ZA 5 MIN..A BUDES TAM S NIMI..ASPON SA PRESVEDčIš NA VLASTNE OCI CI MLADA OSTANE ZARAZENA XIXIX..A TAKISTO SI AJ VYJASNIS-TE ,A MOZNO TA TROCHU PREJDE TA ZIARLIVOST..TAK SKUS NAVRHNUT MANZELOVI A UVIDIS AKO ZAREAGUJE..DRZIM PRSTEKY A NAPIS AKO TO DOPADLO
viete co mu odpisala??? ze sa rada s nim stretne a ze ho pozyva ku nej domou!!! tak to uz hej, bud je nejaka ... alebo neviem. ved si vola k sebe uplne cudzieho chlapa!
suhlasim s mimou. Moj otec niekedy strasne ziarlil na mamu, ale casom sa to upravilo,ale stale ziarli. Oni to vyriesili tak,ze vsade chodia spolu. VSADE
Ahoj,ja som tiez strasne ziarliva. Mna by to tiez nazlostilo. Ja si dokonca vypocitavam cas aj ked ide zo skoly ku mne domov a ak pride o 10 min. neskor, tak sa hned pytam kde bol. Mi to riesime takto: ak sa stane nieco, na co by sm mohla ziarlit,alebo podozrievat, tak mi to hned vysvetli,abebo zalova. Ja sa to uz snazim miernit, pomaly je to uz lepsie. Aj ty sa snaz, zatni zuby a pust ho, pocas toho mu zavolaj,alebo si prezvonte,aby si vedela ,ze na teba mysli. Ale neobmedzuj ho,lebo sa bude citit ako pod papucou a rozpadne sa vas vztah. :)
AHOJ SMOBI...KEBY MAL PRED TEBOU NEAKE TAJNOSTI TAK BY SI SI ASI NEVEDELA PRECITAT JEHO EMAILY..CIZE MAS K NIM PRISTUP A KEBY BOL TAKý TAK SI VYMAZE A NEVEDELA BY SI O NICOM..ALE TO STRETKO BY TRAPILO AJ MNA PRIZNAM SA...ALE MAL TI O TOM POVEDAť AJTAK...TAZKO JE TAK RADIť ,LEPšIE BY SOM TI VEDELA PORADIť KEBY SOM HO POZNALA ..ALE MYSLIM SI žE TAM O NIC NESLO..PS : POKIAL MU NEVYPISUJE NA MOBIL TAK JE TO OK ! A KEDZE STE NOVOMANZELIA TAK VRELO POCHYBUJEM ZEBY SI TO POKAZIL HNED NA ZACIATKU..USMEV