Ahoj, neviem si predstaviť ake to môže pre teba byť, cítiť sa hentak. Na tento príspevok som natrafila náhodou. Ja som ti len chcela povedať, teda poradiť? Povedať môj názor? Alebo ako to nazvať. A viem, že sa to lahšie píše ako robí, ale podľa mňa ti takéto lieky nepomôžu, len sa budú snažiť utlmiť "príznaky". Možno to znie divne ale skús nájsť sám seba, sprav zmeny vo svojom živote, rob to čo ťa baví, čo ta robí aj ked len trosku štastnym, ak ťa nedrží nič doma tak vycestuj kdesi preč odtiaľ, spoznaj sám seba, možno sa potom budeš mať viac rád, a keď sa ti stále niečo nebude páčiť tak to zmeň! Nepotláčaj to liekmi(drogami) čo do nás stále pchajú. O tých liekoch píšem podľa mojej vlastnej skúsenostti , čo ich do mňa pchali už od detstva(zdrav.problemy kvôli nehode) a potom sa vyskytli zas ďalšie problemy z tych liekov a takto dokola.. Nevravím,že si nikdy nedám tabletku, dám ale len naozaj v krajnej situácii kedy už naozaj neviem čo robiť. Po nehode som ostala fyzicky poškodená a kvôli tomu som mávala menšie depresie, problemi so spánkom, ktore mam stale(nechcem sa rozpisovať až tak moc:) ale dostať sa ztoho najhorsieho mi nepomohli lieky ale ludia ktorymi som sa obklopila, zacala som sa mat radsej taka aka som... A nechcem tu propagovať nelegálne veci(na SK), zopár rokov som žila v česku a tam som objavila ďalšiu "vec" co mi dopomohla , marihuanu, áno. V dnešnej dobe ju veľmi veľa ludi odsudzuje kvôli tomu, že stale viacej mladych ju fajči a bere to ako niečo cool, a potom ani tí starši nevidia to dobré ale len to zlé. Ale vďaka nej som sa mohla kvalitne vyspať aj keď som mala skúšky a stres, zo stresu som mala traviace problemy, a tam mi tiež pomohla. Ja akceptujem kazdeho nazor, ci je niekto proti alebo za, je to ich vec. Ja len vravim podla mojej skusenosti. Dúfam, ze som nevyznela v tomto prispevku ako niaka hippies fetacka :D.. Ja len že svet je plný zla a aj ked sa ti to nezda ze by si ty mohol nieco zlepsit, ver tomu ze tym ze budes dobry clovek(aj s chybami) pomaha tomuto svetu, generacii aj ked to ty hned nevidíš, karma funguje :)