Nedari sa nedari splodiť bábatko

RNG

Nuz doplnky yamu ti napravia privysoku hladinu prolactinu, ktory zabranuje otehotneniu. A kedze je to potravinovy doplnok, nie liek, nemozes ocakavat , ze ti ho lekar predpise dokonca ani odporuci. Takze je to na tebe, ci sa rozhodnes tuto neskodnu plodinu, pakoren, lekarmi uznanu za neskodny potravinovy doplnok ,pouzivat.
Pre zeny je tiez dobre brat adaptogen, Angeliku cinsku(Dong Quai) lebo to vseobecne podporuje zenske organy.V Cine ju povazuju za zensky "zensen".
Davka pre oboje je asi 2 gramy denne, len si treba davat pozor, aby bol Yam standardizovany na obsah 10% diosgeninu, lebo zialbohu tento moze mat v prirode obsah od 1 az do 16%, a Diosgenin je v yame ucinna latka, tak si musis zarucit, aby si ho dostala aspon 200 mg denne.

Lulita

ten vek je uz taky hranicny, ja osm tiez otehotnela na prvy sup, ani neviem ako pomaly :D tiez hned po svadbe, ktovie ako by to bolo teraz, ale ja uz dalsie deti nechcem, takze naopak davat pozor musim :)) tak vela stastia

dafne

..aj my sa pokúšame rok a zatiaľ nič...ja mám už síce 35,takže aj vek tomu pridáva..ale nevzdávame to...o chvilu to chcem zacať riešiť aj s lekárom...koľko máš rokov ?

Lulita

klasika plodne dni, je dolezite, aby si mala priechodne vajecniky a ovulovala, sex na cca 12-15 den od zaciatku cyklu