Výtok, srbenie, palenie.....

Zara21

Mila ciernovlaska,

skús si dohodnúť vyšetrenie u imunológa. Mala som podobný problém a bola za tým znížená imunita, najmä keď sa ti opakuje tak často bude za tým iný problém. Naordinoval mi zmenu jedálnička a pýtala som sa ho aj na wobezym, čo sú prírodné enzými, podporujú imunitu, zvlásť pri intímnych problémoch, odobril mi ich a poradil pri dávkovaní. Odvtedy sa to oveľa zlepšilo a aj sa mi uľavilo.

M 25

zmeniť stravu .. jesť diétne, zdravo a bez cukru! to hlavne, lebo cukor podporuje plesen ...
tak zmen doktora, ked ťa nevie vyliečiť..

ciernovlaska

Dobry den ja by som niekoho velmi poprosila o radu mam problem ze stale sa mi vracia pliesen a vobec neviem ako zaposobit na nu brala som aj Canesten aj mast aj cipok mesiac fajn potom znova sa mi to vratilo a takto do okola dostala som to uz ked som mala 12rokov a odvtedy za rok skoro kazdy mesiac to je nenormalne chodim aj ku Doktorke da mi lieky chvilku pokoj a znova ja neviem ci len na tabletky mam davat peniaze alebo co.Prosim poradite mi?

odpovedam

treba gynekologovi oznamit, ze mas partnera a on mu mal dat recept na liek. Vacsinou sa dava jednorazova tabletka.

M 25

no presne ti nepoviem, tak do týždna by si mala byť fit.. ale ak máš sex, preliečiť aj partnera, lebo si to budete navzájom prenášať (on symptomy mať nemusí, ale má ju)
a z dlhodobého hladiska vylúčiť cukor a zdravšie sa stravovať ..

M 25

tá nešťastná mykoza ...
ale ked ideš zajtra ku gynekologovi, teraz to riešiť nemusíš, iba ak potrieť canestenom.. zajtra ti na to dá potrebné lieky..