Dobrý večer ,som tu celkom nová a aby som sa nejak krátko predstavila tak mám 20 rokov a mojím hlavným problémom je a mám pocit že aj vždy bude.. jedlo a postava ..snažím sa už asi 4 roky schudnúť..jem strašne nepravidelne,často nejem aj celý deň,niekedy aj dva,potom ked mám dni že jem tak zase aj grciam ,nie vždy ale tak..raz kvoli výčitkám,inokedy lebo mi príde nechutný pocit plného žalúdka...A k tomu nadväzuje ten aktuálny hlavný problém..Svadba v rodine.Už túto sobotu a ja začínam mať čoraz väčší strach pretože ja nedokážem jesť na verejnosti,cítim sa pritom zle,je mi to nepríjemné ..a neviem si predstaviť žeby na tej svadbe budem musieť zjesť čo i len zeleninu :( Bojím sa že bdem mať potom výčitky,že sa neovládnem..:( Bolo by neslušné nezjesť nič ale najradšej by som pred každým chodom odišla ,nejak sa vyhovorila že musím odbehnúť ale to by bolo dosť nápadné a odveci..Neviem si rady bojím sa toho čím dalej tým viac :( Neviem čo mám robiť...ak rada by som sa z toho dostala a nemala tieto (pre niekoho) nezmyselné problémy..no ja som už na prášky ked na to pomyslím.. Ak sa tu nájde dobrá duša ktorá má s týmto nejakú skúsenosť budem len rada ak by mi poradila..do soboty sa potrebujem ukludniť a nejak sa nad tým povzniesť :( Ďakujem
Strach zo svadby
Sexicek ,ano máš pravdu čo tam po nejakých predsudkom :)Neviem ani prečo som vlastne mala taký stres z toho..no vlastne celý týždeň som sa ani dobr nevyspala pre to ...ale nakoniec som to včera uplne lahko zvládla a nejedla nič ,dokonca si to nikto ani hádam nevšimol a neriešil :) Ach zbytočné stresy toto ! :)
Jest sa ma pravidelne a striedmo, v zavislosti od veku. Kedze mas len 20, este rasties a vyvijas sa, takze taky priemerny obed musis zvladnut.
Nikde nie je povedane, ze musis zjest vsetko, co Ti naberu. Ze Ti musia ostat prazdne taniere. zjes tolko, na kolko mas chut. Ked malo, tak malo. Netrap sa takymi hlupymi predsudkami, ze ked malo zjes, hostitelia sa urazia. Najdolezitejsie je Tvoje zdravie a Tvoja spokojnost !
Hmm no neviem či by to zabralo ,možno ale nakoniec niečo vymyslím ani nepôjdem :D
Carie.. neviem prečo,mam v sebe taký blok...najradšej jem osamote,alebo maximálne pri rodičoch a tak.. ale žeby som si vonku kupila bagetu,horalku alebo išla niekam do reštiky to nedokážem.. Potom teda ked idem niekam von alebo na chaty tak nejem a dokážem nejesť nič aj 2,3 dni..Aj ked sa pije ja nedokážem piť pokial som niečo predtým zjedla lebo mi potom príde zle..najlepšie sa mi pije na lačno,asi aj preto tie chaty tk dlho vydržím bez jedla :D som už tak zvyknutá ,že vlastne ani nepociťujem chuť ani hlad :)
V com je vlastne problem? Preco nedokazes jest na verejnosti? A jak si na nej jedla doteraz?
A čo tak zlomenu nohu? Nie, mam to. Hnačku.
Aj nad tým som uvažovala ale bohužial to nemôžem..rodičia by mi to nezožrali :)
Je to jednoduche. Zozen si chrípku.