Problemy s menstruaciou. Čo robiť?

Príspevok v téme: Problemy s menstruaciou. Čo robiť?
jablicko5555

Dobrý deň.. bral niekto z vás Norethisteron( lieky na oddalenie menstruacie) mám velmi zavazny problem a bojim sa ist gynekologovi mám 17 rokov:( takže som dost aj hambliva..v juli pred dovolenkou som brala tieto tabletky a potom po dovolenke som to vysadila a v tom mesiaci som to dostala dvakrát..a od augusta vobec nic,tehotná nejsom nemám pohlavny styk..teda odvtedy som nemala,boli ma brucho a stale citim akoby to mam dostat ale nič...:( čo robiť?

lauricka

Ahoj, dúfam, že si si tú menštruáciu už vyriešila, no ak náhodou nie, určite sa pripájam a odporúčam ísť ku gynekológovi čo najskôr! Ak by sme ťa všetci stále nepresvedčili, skús sa aspoň informovať tu: www.sexualne.sk
Napravo máš kontaktný formulár, snáď ti poradia...

zewa

To by ma zaujimalo odkial si mala tie lieky, ked si nebola u lekara. No, teraz ta to neminie. Je to uz velmi dlho. Chod k lekarovi a pichne ti injekciu na vyvolanie menstruacie. Nemas sa coho bat. Nezozerie ta.

jablicko5551

nie praveze v Juli som to dostala dva krát,odvtedy už vobec nič :( cely august nič..a zatial ani september ..

fero11111

cakat trochu ti to rzohadzalo cyklus tie tabletky ...a sak je zaciatok septembra v auguste si dostala 2 krat najprv sa aj nieco odtrhnut musi aby si dostala ...