Ahojte, uz sa vam stalo ze ste niekoho sialene lubili ale nepacil sa vam ? Napr. ja som na ciernovlasych a hnedookych a mam modrookeho blondiaka. Ja si neviem pomoct, uz som sa s nim aj rozisla , lebo si neviem pomoct, fakt mam slabost na tmavovlasych ale stale sa vratim k nemu. Nechcem mu ublizovat, poradte prosim .
Lúbim ho ale nepritahuje ma
a v sexe je aky ? dobry? neverim ze len pre povahu si snim ty kolko mas rokov ?
Vsak prave toho sa bojim, ze raz takeho stretnem a co potom ... viem , ze si to nezasluzi a zalezi mi na nom . Srdce inde a oci inde , hruza :(
veru ja som uz pripraveny na starte :)))
fero ma pravdu uplnu,...klasika,koho nechceme,toho dostaneme,.
ja som tiez vzdy bola ako ty na tmavych ..a mam uplny opak,ale uplny :D:D:D:D ako zacarovane ..proste ..
ale prosim ta ,neublizuj mu takto :( ..je to skarede od teba..najdi si tmavovlaseho,lebo ver mi,aj tak ho raz opustis kvoli takemu :)
Prosím Ťa...neubližuj mu takto. Nechápem...máš niekoho, s kým si šťastná, je Ti s ním dobre, miluje Ťa, stojí pri Tebe, je Ti oporou atd atd....a potom bude vari stačiť, aby prišiel nejaký tmavovlasý hnedooký a Ty toto všetko hodíš za hlavu?? Získať niečo, po čom človek túži ešte neznamená, že bude aj šťastný...asi tak
No sme spolu uz dlho a nepodvadzam ho ked uz sme pri tom, viac krat som ho nechala ale mam ho rada kvoli povahe a proste je mi s nim dobre, ale stale sa otacam za tymi svojimi ... Ako ked sa chlap otaca za blondinami . Podvadzat ho nechcem, uz som ho skusala nechat
no to sa stava casto ze sa clovek zamiluje do niekoho kto vyzera uplne opacne ako by chcel, ale myslim ze ho az tak sialene nelubis ked ti vadi ze nevyzera podla tvoich predstav
a po dalsie to je klasika to co chce nemas nedostanes normalka ... naco si snim ked snim nechces byt ? nemate nikoho ineho ci co nechapem dakus
ta preco mu to robis ? nechapem nechaj ho :)
inak mam cierne vlasy hnede oci :D hehe