Lúbim ho ale nepritahuje ma

Príspevok v téme: Lúbim ho ale nepritahuje ma
Martinaaa.K

Ahojte, uz sa vam stalo ze ste niekoho sialene lubili ale nepacil sa vam ? Napr. ja som na ciernovlasych a hnedookych a mam modrookeho blondiaka. Ja si neviem pomoct, uz som sa s nim aj rozisla , lebo si neviem pomoct, fakt mam slabost na tmavovlasych ale stale sa vratim k nemu. Nechcem mu ublizovat, poradte prosim .

winki

No podľa mňa sa až príliš v živote sústredíš na fyzickú krásu a na vonkajší vzhľad. Si fixovaná čiernovlasými chalanmi a nejde ti do hlavy, že všetko je len o vzhľade.
Ale podľa mňa ho milujes, len máš trošku pomýlené životné hodnoty.

natusa42

a to ťa neodpudzuje pri sexe teda ?ked vravíš ,že máš s tým problém ?lebo ťa nepritahuje ?vsak ved,keby to tak bolo a naozaj by ta odpudzoval,resp .nepritahoval,tak by sa ti sex s ním hnusil,nie ? alebo to len ja mám takú blbú predstavu ?ja neviem,ale ..podla mna,ked niekto nas nepritahuje,ako potom mozeme pri sexe s nim byt OK a akoze to vydrzat ?ved ja by som to nedokazala..

Martinaaa.K

23 uz som pisala. Nevyznam sa v citoch, mozno som len mlada na to, aby som sa uz brala a zostavala s niekym v trvalom vztahu , toto je moj pocit plus este to beriem ako obmedzenie, ked sa mi pacia ini ... Ale viem , ze je to perfektny partneer a to sa mi na nom paci

Allenkaaaaaa

Napriklad ja nedokazem lubit bez toho, aby ma ten druhy aj nepritahoval. Ak som s niekym takym riesila nieco, urcite z toho nebol vztah. A nie je na tom nic povrchne. Ten druhy ta jednoducho MUSI pritahovat. V tom pripade vsak nerozumiem, preco si v takom vztahu. Bojis sa, ze si nikoho ineho nenajdes? Bojis sa samoty? Ja mam xy kamaratov, ktori maju dobru povahu, rozumiem si s nimi, ale nikdy som ani s jednym nechodila...ty pises, ze sa ti paci jeho povaha...super...prestan ho radsej trapit. A mimochodom, kolko mas rokov?

fero11111

ta to nechapem jaze spolu len zacinate :) a tu sex setko klape len teba nepritahuje ako moze byt sex dobry ked ma nepritahuje to nejak je mimo mojho chapania ty ho cches moja zlata ... len ti to nedoslo

a to som sa uz tesil :((

Carie

Tak toto som teda este nezazila a ani si to neviem predstavit. Ty si najskor ujasni co chces, chces jeho alebo nechces? Mas ho rada ci nie? Zalezi tak hrozne na tmavych vlasoch, ze nedokazes vytvorit normalny pekny vztah s blondiakom? Ak nie, tak ho nechaj a nevracaj sa k nemu len z lutosti. Bude aj pre neho lepsie.

Leela333

Tak nechoď s niekým, kto ťa nepriťahuje. Je podľa mňa nemožné zaľúbiť sa do človeka, čo ťa nepriťahuje, nejaká príťažlivosť tam musí byť. Ak skutočne žiadna nie je, zrejme si tú lásku len nahováraš.