Ahojte
Chcem sa len opytat na Vas nazor, vcerajsej hadky,kt. dospela k rozchodu.
Mam 18r., som na tom rozumovo o nieco vyspelsia ako moje rovesnicky, to citujem priatela,kt. je o 8r. starsi.
Nadvazujem na ten vek, ze s priatelom ked sme sa niekedy hadali, vela krat to bolo za posledny polrok, som mu vytykala,ze si neuzivam...pretoze on je starsi,vybureny v kazdom smere ako to povedal, a ja som doteraz mala iba jeho a aj to kazdy vecer resp. vikend ideme na kavu a domov , to je cele. Samozrejme ked nie domov tak sa ideme milovat. Noo a vlastne som s nim chcela chodit napr. na diskoteky- ale on nechcel... povedal,ze mam ist sama,ale tiez mam cakat ze niekde tak vybehne aj on. Kedze som velmi ziarliva a rada si domyslam, nechodila som radsej nikde. Co sa tyka sexual. stranky, velmi rada by som ho mala ako jjedneho partnera na cely zivot,zatial co on ich mal niekolko....moje uzianie spociivalo len, ze by som nebola skoro doma kedze neznasam nudu doma, sestra?ta je slobodna a beha si kade-tade a to jej velmi zavidim.
Vratme sa ale k vcerajsej hadke... Priatelov kamarat mu poslal vcera mms kde bol smajlik a namiesto ust bol zensky pohlavny organ. Priatel pred tym nez mi to ukazal povedal ,, dusan(ten kamarat co to poslal) keby toto videla moja kocka neviem co by povedala,, hlavna vec,ze on to v mobile drzal len preto,aby mi to ukazal :) dobre nie? nooo ja som sa tak nasilne zasmiala ,po tom co mi to ukazal a odlozil mobil do vrecka a opytala sa,ci kamarat nema aj nejaky muzsky pohll.organ v takom obrazku,rada by som dala ukazat sestre,isto by sa na tom pobavila. =tu sa priatel nastval,urazil a kedze sme pred dvoma dnami riesili ze mna uz nas vztah nenaplna ako kedysi,odisla som z podniku v kt. sme sedeli,a vypisoval mi sms ze si mam uzivat ako slobodna,skratka naznacil mi ze som uz slobodna.
Mam mu nieco teraz napist,alebo nemate slov,nemam to riesit,kedze on to vsetko ci uz adku alebo koniec zacal on?
dakujem pekne...