Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozchod kvoli tomu? Je to smiesne..

Príspevok v téme: Rozchod kvoli tomu? Je to smiesne..
ciernovlasa1

Ahojte

Chcem sa len opytat na Vas nazor, vcerajsej hadky,kt. dospela k rozchodu.

Mam 18r., som na tom rozumovo o nieco vyspelsia ako moje rovesnicky, to citujem priatela,kt. je o 8r. starsi.

Nadvazujem na ten vek, ze s priatelom ked sme sa niekedy hadali, vela krat to bolo za posledny polrok, som mu vytykala,ze si neuzivam...pretoze on je starsi,vybureny v kazdom smere ako to povedal, a ja som doteraz mala iba jeho a aj to kazdy vecer resp. vikend ideme na kavu a domov , to je cele. Samozrejme ked nie domov tak sa ideme milovat. Noo a vlastne som s nim chcela chodit napr. na diskoteky- ale on nechcel... povedal,ze mam ist sama,ale tiez mam cakat ze niekde tak vybehne aj on. Kedze som velmi ziarliva a rada si domyslam, nechodila som radsej nikde. Co sa tyka sexual. stranky, velmi rada by som ho mala ako jjedneho partnera na cely zivot,zatial co on ich mal niekolko....moje uzianie spociivalo len, ze by som nebola skoro doma kedze neznasam nudu doma, sestra?ta je slobodna a beha si kade-tade a to jej velmi zavidim.

Vratme sa ale k vcerajsej hadke... Priatelov kamarat mu poslal vcera mms kde bol smajlik a namiesto ust bol zensky pohlavny organ. Priatel pred tym nez mi to ukazal povedal ,, dusan(ten kamarat co to poslal) keby toto videla moja kocka neviem co by povedala,, hlavna vec,ze on to v mobile drzal len preto,aby mi to ukazal :) dobre nie? nooo ja som sa tak nasilne zasmiala ,po tom co mi to ukazal a odlozil mobil do vrecka a opytala sa,ci kamarat nema aj nejaky muzsky pohll.organ v takom obrazku,rada by som dala ukazat sestre,isto by sa na tom pobavila. =tu sa priatel nastval,urazil a kedze sme pred dvoma dnami riesili ze mna uz nas vztah nenaplna ako kedysi,odisla som z podniku v kt. sme sedeli,a vypisoval mi sms ze si mam uzivat ako slobodna,skratka naznacil mi ze som uz slobodna.

Mam mu nieco teraz napist,alebo nemate slov,nemam to riesit,kedze on to vsetko ci uz adku alebo koniec zacal on?

dakujem pekne...

gamba

rozmyslala si uz aj o tom, ze ta nechal preto, ze si mu pilila usi ako chces byt slobodna, ako si tvoja segra uziva, ako chces chodit na diskoteky???? Ten obrazok bolo uz len vyvrcholenie...

adelka0025

ciernovlasa 1 no moc dospelo sa mi nejavis ani ty, ani tvoj priatel. Rozist sa kvoli takej somarine ako je jeden obrazok? A co by ste robili keby sa zjavil nejaky vacsi problem??? Myslim, ze obaja ste typy, ze sa viete dobre odut. Ja viem, ty tvrdis, ze on sa odul prvy, ale ty hned za nim...cize ani jeden si nepriznate vinu, cize vyzera to tak ze sa kvoli takejto somarine skoncil mozno jeden pekny vztah :-)

ciernovlasa1

ale uzivat zivot,som jasne napisala,ja si ho viem uzivat hoc aj len s jednou osobou-s nim. Lenze on uz nema take zaujmy ako ja,ze zabava,diskoteky,ponocovanie.

V tom mas pravdu...ze to co som ohladom uzivania ziivota vyslovila,mozno prave to v nom nakoplo v to ze je koniec. Teraz mi vypisuje,ze som ja na vine ze je koniec, hoc vie ze ho milujem najviac na svete, ale on predsa zacal vcera, s tym obrazkom a nasledne tvarenim sa po mojej otazke ci nema aj iny obrazok. ...mas pravdu,je to zlozite,tazko som to napisala..:-/

Leela333

Ak ti niečo vadí, netvár sa, že nie. Nemusíš sa silene smiať na niečom, čo sa ti nepáči.
Musím povedať, že som sa strácala v tom, čo si napísala. Mala si si to po sebe prečítať, lebo je v tom strašný chaos. Preto si nie som istá, či som to správne pochopila, ale mám pocit, že váš rozchod nepramení z tej sms, ale skôr z tvojich vyjadrení, že si chceš užívať život. Keď si ho chceš užívať, prečo si si vôbec hľadala vzťah? A prečo s dokonca oveľa starším mužom, ktorý je už emocionálne niekde inde a možno už aj hľadá ženu, s ktorou by založil rodinu?

ciernovlasa1

samozrejme ze ano,odpoedal mi, ze necakaj ze sa take nieco opytam . Mna sice ta fotka pobavila z casti,ale ked si ten mobil odkladal do vrecka s tym ze ma medzi smskami nejake cudzie prirodzenie vo mne vzbudilo otazku, ci nema nieco s muzskym prirodzenim,ze by sme sa tiez so sestou pobavili ako i oni.

A toto on necakal. A ja som ani len netusila,ze vlastny priatel ma v mobile obrazok,kt. si v mobile nechal len preto,aby mi ho ukazal a potom vymazal. Vymazal ho sice,az ked som sa ho opytala,ci to mieni mat v mobile.