Tehotná?

Príspevok v téme: Tehotná?
lola3

S priateľom som mala môj prvý sex deň po menštruacii ...samozrejme s kondomom , priateľ ho skontroloval a tvrdil že bolo všetko ok ( neroztrhol sa ani nič ) ....ide o to že vždy pretým som mala krámy pravidelne ....len teraz mi už 4 dni meškajú ... a dosť am bolia prsia ...čo myslíte ? ...môžem byť v tom ? ?

Carie

Chces vyvestim ti to z krystalovej gule, ta to bude vediet :-) Ale nie, ale uznaj, ze tu to nikto vediet nebude. Teoreticky mozes byt, kondom nie je 100%-na ochrana, ale je to malo pravdepodobne.

Adka24

Ale tehotná podľa mňa nie si, súhlasím s nevou, skor je to sposobené tou psychikou....Vyskúšaj teplý kúpeľ a dva deci červeného vínka, mne keď menštruácia mešká, toto vždy zaberie:-)

Adka24

Možeš, ale nemusíš....Meškať ti možu vplyvom hormonálnej nerovnováhy, stresom a pod. Nie za každou meškajúcou menštruáciou musí byť zákonite tehotenstvo :-) Aby si bola pokojnešia, urob si tehotenský test a uvidíš. Po štyroch dńoch meškania menštruácie by výsledok mohol byť spoľahlivý, aj keď je to individuálne. Odporúčam viacero testov s odstupom pár dní. Napresnejšiu odpoveď ti samozrejme dá len gynekológ.

neva

Nie, nestresuj, podľa mňa nie si tehotná.
V 90% u dievčat po prvom styku mešká menzes. Je to spôsobené psychikou.
Teraz si určite nervózna a vystresovaná, takže hlavne sa ukludni, inak Ti bude meškať ešte viac. Môžeš si spraviť tehotenský test, aby si bola pokojná.