Včera večer som ležala a ako som sa postavila, z ničoho nič ma začalo bolieť rameno a tak ľavá strana pri ruke, záležalo od polohy, v akej som sa nachádzala, niekedy som to cítila a niekedy nie. A od dnes rána, keď sa hlboko nadýchnem, tak cítim bolesť pri srdci asi. Neviete, čím to môže byť?
Pichanie pri srdci pri hlbokom nádychu
Chrbtica.
Bolesť pri nádychu môže byť od chrbtice, ale môže v tom byť aj zápal svalu alebo iných medzirebrových častí. Napríklad, ajchrupavka rebier môže byť zapálená, niečo je napísané aj tu: zdravoteka.webnoviny.sk. Môže to vzniknúť po vysokej záťaži, ale aj pri dlho trvajúcom zaťažení, nesprávnej polohe v ľahu, sede. Ak sa mení intenzita bolesti vzhľadom na pohyb, tak asi v tom nebude srdce. Aj keď, pri nádychu môže byť bolesť aj pri zápaloch dýchacieho systému. Hlavný je údaj, či je to po zmene polohy, pri pohybe, pri nádychu, po námahe a podobne... Je toho viac, ak to pretrváva treba ísť určite k lekárovi. Pekný večer
dobry vecer picha ma pri srdci co to moze byt bojim sa lekara
Dnes.od rana.ma.strasne.picha.na.lavej.straneaz cely.orsnik.bola.som.na.ekg.bsetko v.poriadku.aj.pluca.aj.u.kardiologa...co to jr?
trimpka Ist k ortopedovi, uz to tu bolo napisane 3 krat. Si slepa? Je to z chrbtice.
Už dlhší čas ma bolí pri srdci.Či pri nádychu alebo aj inokedy. Neviem čo s tým mám robiť. Niekedy ma bolí aj na opačnej strane ako je srdce. Viete mi poradiť čo by som mala urobiť?
Choď k ortopédovi, ten ti pomôže.
presne tak, moze za to chrbtica
zablokovanou hrudnou chrbticou