ahojte, som zavisla na sexe a hladala som na nete, ci su nejake fora alebo skupiny pre takychto ludi, nic som nenasla. viete mi nieco poradit, alebo je tu niekto, kto ma tiez taky problem? k psychologovi sa hanbim ist, ze to nepochopi, ze sa bude len tvarit a pritom si bude mysliet svoje
Som zavisla na sexe
dakujem za ponuky :D ja mam niekolko sexualnych partnerov, pri kazdom mam niekolko orgazmov, problem je vsak v tom, ako sa po sexe citim. niekedy je mi uplne hrozne, ze sa mi chce len plakat alebo proste len tak som smutna, niekedy mi to vobec nepomoze,ze som mala sex, stale to chcem, aj ked moje telo uz nevladze po niekolkych razoch za den. kedysi som myslela, ze som len viac sexualne aktivna, ale aj ked mam veeela oragzmov, a kvalitnych, tak stale sa necitim uspokojena a niekedy mam dost silnu depku potom.
Zavislost na sexe naozaj nie je problem, pozri, tu sa ti uz ponuklo niekolko muzov co su ochotni ta obstastnit, mozes si z nich vybrat alebo ist rovno so vsetkymi
nemá ťa čo trápitť, len si dávaj pozor na pohlavné choroby...
justicee - ta by si ziadnu zavislost nepriznala :)
neni aj toto rysava zabka?
-Ako to myslíš cit: "som závislá na sexe"... P.s- to je podľa Teba ako že máš priveľký sexuálny apetít?? Alebo že bez sexu by si nevydržala napr. deň či týždeň??
hIstrionka
no je trocha rozdiel medzi sexualne aktivnou, vasnivejsou ci inak povedane naruzivejsou partnerkou, ktora ma rada sex a nema problem ani s castejsim sexom so svojim partnerom, ine je nymfomania, ktora sa spaja aj s inymi problemami (psychickymi najmä) a kde zena za den je schopna hocikde a hocijako pretiahnut 6 uplne cudzich muzov alebo letmo prave spoznanych, ci typ ktory toto ma lepsie pod kontrolou, ale skace z muza na muza, ktorych sice aspon pozna, ale ma spotrebu za polroka taku, ako ina zena mozno ani za cely zivot..nymfomania moze byt sucastou psych. ochoreni, tym padom zivot s takou babou moze byt pekne tazky, ak ma napr. maniu, alebo je hystrionka a pod.
Chod k psychiatrovi, nech ti predpise AD. A chut ta hned prejde.