ahojte, som zavisla na sexe a hladala som na nete, ci su nejake fora alebo skupiny pre takychto ludi, nic som nenasla. viete mi nieco poradit, alebo je tu niekto, kto ma tiez taky problem? k psychologovi sa hanbim ist, ze to nepochopi, ze sa bude len tvarit a pritom si bude mysliet svoje
Som zavisla na sexe
to sa zase nejake detuse nudia?
Ahoj tvoje pocity ťa správne navigujú a vôbec sa nedivím, že máš "zlé stavy" napriek tomu že si si sexuálne užila...Táto závislosť je taká istá ako každá iná, a určite ju treba riešiť. Ide o duchovný problém, ktorý sa nerieši tabletkami ale oslobodením. Našla som tento kontakt na spoločenstvo, ktoré je aktívne vo viacerých krajinách a čítala som aj nejaké pozitívne svedectvá. Skús ich kontaktovať, u nás nie sú ale v Čechách áno:
na toto su prave vibratory, sice neviem ake to je, ale mohlo by ti to pomoct
tak sa začnite milovat. je to emočne ovela lepšie, ako prazdny sex. Možno preto z neho nič nemaš. Alebo to skus brat inak a zapoj do toho par peknych a šikovnych hračiek. Su rozne druhy vibratorov, stimulatorov oralneho sexu, gelikov a pod :)
lilili, mám pre Teba smutnú správu - sex Ťa nikdy plne neuspokojí. Porozmýšľaj, či tie depresie po ňom nie sú spojené s tým, že Tvoje srdce je nenaplnené. Túžiš po láske, ale namiesto nej ponúkaš svojmu telu len uspokojenie sexuálnych pudov - aká slabá náhražka! A srdce zostalo bokom, to sa s prázdnym sexom nemôže uspokojiť. A čo Tvoja hrdosť a sebahodnotenie? Oddávaš sa viacerým mužom v tom istom čase, a tých ani nemiluješ ... Toto musí ovplyvňovať Tvoj pohľad na samú seba, zraňuješ sa svojím správaním.
Je to závislosť a ako každá závislosť je dôsledkom toho, že človek veľkú potrebu lásky vo svojom srdci zaplnil niečím iným. Niekto alkoholom, drogami, hrou na automatoch a Ty sexom. Sex bez lásky však lásku nikdy nenahradí. Ak nechceš ďalej takto živoriť, vyhľadaj psychiatra. Možno na začiatku Tvojej závislosti je nejaká psychická rana, potom je potrebná aj psychoterapia. Rozhodne sa s tým dá niečo robiť, len to musíš chcieť. Kvôli závislosti nie si slobodná, a preto ani nemôžeš byť šťastná. Urob krok k vyliečeniu ...
Sejla
porozpravaj si:)
Co je to za zdravotny problem byt zavisly na sexe??...to nikoho nezaujima ze je stetka..
A co by z toho mal uchyl?..no prave to, ze na neho reagujete a davate rôzne pozitivne alebo negativne podnety...nuda, magorizmus alebo uchylka....
Toto je interaktivny svet, a dôveruje sa tu kazdemu, potom niet divu co sa deje v realite:(
sa zobudte!!....tá akoze lilili moze byt nejaky uchylak....ci tu osobu poznate osobne?..
Ale ked sa mylim, tak odporucam robertka vo forme "cernochova klada" a cely den aj noc ho mozes mat vo vagine....na druhy den na sex mysliet urcite nebudes.
Krajny nudzovy pripad - zašit pošvovy otvor!
LOL
robis okrem toho pocas dna aj nieco ine? praca, studium?
nemas psychicke problemy?