mam iba jednu otazku, je tu niekto kto trpel touto poruchou ppp a dokazal sa jej zbavit ?
precitala som si nejake diskuzie a prepacte kocky ale ja som v nich odpoved resp. daku radu nenasla :/. Rada nehladuj jedz viacej a potom nebudes mat potrebu vyjest celu chladnicku u mna neplati, lebo ked si dam co i len o nektarinku navyse ako mam v hlave zostaveny jedalnicek tak uz si poviem ze uz je to aj tak jedno , jedalnicek pokazeny mozem sa ist prezrat, zjem na jeden zachvat napr. cokolada - tri, cela bomboniera, styri sladke satocky, behy do cukrarne pat kolacov, potom mi je zle zo sladkeho bezim do mekaca na nejake big menicko a zase pokracujem sladkym ....
Co som nasla radu nemozes porusit co si nastavis aj keby kamene padali , to nemohol poradit clovek ktory niecim podobnym trpi (nemyslim vobec v zlom , len to nepomaha :) ), ked to pride clovek nedokaze na nic ine mysliet, trasu sa mu ruky, trpne krk, boli ho hlava a iba jedlo, nepomoze nieco zjest , pohar vody , caju co ja viem coho este , proste clovek neni hladny , nema na nic chut len ma chut sa prejest.
Prosim vas ak tu niekto taky je kto mal tieto stavy co ja a proste sa z nich vyliecil , nech sa mi ozve, zacinam byt zufala "OPAT".
Vsetky stalice zdravi vasa Hilary :)