Medocriptine

ellyy

ma niekto skusenosti s tym liekom?? prvy mesiac som ich brala a vsetko oki mozno trosku ospala som bola no teraz druhy mesiac ich beriem teraz som zacala a mne je brutal zle z nich..sa mi toci v kuse hlava a je mi z nich zle...mam nizky tlak z nich...

RNG

medocriptine(bromocriptine)zvysuje ucinok dopaminu v mozgu a to pomaha pri roznych problemoch, od parkinsonovej choroby po rozne problemy s podmozgovou zlazou(hypofyza, pituitary gland).
Kedze tato moze sposobit aj zvysene hladiny hormonu prolaktinu, tak sa to pouziva aj pri problemoch spojenych s neplodnostou(v zmysle s tazkostami otehotniet spojenymi s vysokou hladinou prolaktinu.

Moje odporucanie na znizenie prolaktinu je brat Yam.

ellyy

je tu niekto kto ich berie a vie mi poradit doktorka mi napisala na papier davkovanie ze 2 dni mam brat tabletku 1/2 tabl.vecer
2 dni 2x 1/2 tabletu a potom 2x1 tabletku denne od 5 - 25 dna cyklu a teraz nechapem mam 20 den cyklu...ked to zacnem brat podla toho tak bude 24 den cyklu potom 25 den jedna tableta potom pauza a az piaty den cyklu zase zacnem brat??? lebo nechapem tomu co mi napisala...:-(((