Ktoré z týchto 2 mien sa vám viac páči? Len z týchto dvoch, nemusíte mi dávať iné tipy :)Ďakujem
Sofia alebo Lenka?
3nttt :D ďakujem... jasne su to dost rozdielne mena...
ezuva dve mená nechcem dať, aj tak ju bude každý volať len jedným, tak podľa mňa načo dve? Ale ďakujem :)
lionesssssss ja som ti nenapísala nič zlé, len že ďakujem... to ti napísal niekto iný, ja to chápem, že každý má iný názor, preto som sa pýtala...
ja som Lenka a v poslednej dobe som si vsimla, ze kazde 5 dieta sa vola Sofinka. mne sa pacia v podstate obe mena :) a ved mozes dat babu obidve, aj ja mam dve mena :)
??? a čo som zas odsúdila? kks, akonáhle mám negatívny názor, už hneď odsudzujem
proste sa mi to nepáči z toho dôvodu aký som uviedla
nikoho neodsudzujem
si sa pýtala, tak nepyskuj keď ti niekto niečo napíše
To je že je "otrepané" mi nevadi, ja to beriem tak, že je obľúbené :) nemusím dať meno, ktoré nikto nemá... Ale ďakujem, aj to pomôže.
ja by som si nevybrala ani jedno, ale ked uz, tak lenka, sofia je fakt des..
pre mna osobne Lenka otras..urcite skor Sofia, ale aj to je uz dost otrepane..ale sto ludi, sto chuti :)
ďakujem za názory, mne by nevadilo, ze sa tak volá veľa dievčat, stále je nejaké meno, ktoré sa dáva častejšie, aj ja sa volám tak, ako v mojej generácii každá druhá a nevadí mi to. Praveže som si vždy povedala, že mám obľúbené meno ;) My sa však nevieme rozhodnúť, obidve tieto mená majú podľa mňa niečo do seba, preto sa poteším každému názoru...