Bola som pohádaná s kamarátkou...
nič som jej v podstate nespravila.
iba sme sa tak hádali ako kamarátky cez FB...
ja som sa jej snažila vysvetliť , že ju už nemám rada preto aká je a čo robí...
ju si zastávali kamaráti a začala sa mi vyhrážať ...
povedala o mne všetkým kamarátkam s ktorými chodíme do školy klamstvá...
a ked som minule išla do školy. využila , že má pri sebe ľudí(kamarátov) , medzi nimi aj chalanov a chcela ma zbiť, dala mi facku a z jej kamarátkou mi nadávala.. a ja som jej nič nespravila.. pustila sa do mna prvá ..
ja mám teraz stresy, psychicky ma to ničí,deptá odopieram si jedlo :-( čo sa jej stane ak sa o tomto porozprávam s mojou psychologičkou?
mimochodom moja najlepšia kamarátka kvoli nej už bola na psychiatrii preto ako sa správala minulý rok. a nechcem byť druhá :-(
Čo sa jej môže stať ak poviem psychologičke že....?
Čo si robíte stresy kvôli nejakej krave, nechápem, ste skoro dospelé. Ked nevieš, ako na ňu, porad sa s psychologickou.
za psychologičkou som chodil aj ja a ešte stále občas aj chodím kvôli tomu čo sa stalo na ZŠ
anonym123- Ďakujem za radu :) no ved chcem to povedať aspon tej psychologičke ... :)
bibba- my sa poznáme už od základky.. a ked bola ešte na Zš bola iná.. nebola takáto zákerná a zlomyselná.. potom prišla stredná.. a moja naj kamarátka išla s nou .. ja inam...a ked moja kamarátka skončila na psychiatrii.. myslela som si, že sa zmenila ..ked vedela čo jej spôsobila...
no neviem naco si sa s nou vobec zacala bavit, ked si vedela, ze uz jednu tvoju kamosku "dohnala" na psychiatriu...
ja som mal na zakladke problem so spolužiakmi. provokovali ma aj sa mi vyhrážali že keď to niekomu poviem tak ma zbijú. prvé dva roky som to neriešil lebo som sa bál, že ma potom zbijú. a to že som to tak dlho neriešil bol veľký problém lebo som začal mať v škole stres a niekedy som už ani nechcel ísť do školy. neskôr sa ma mama začala pýtať prečo nechcem ísť do školy, prečo niekedy nemám domáce úlohy,...
riešilo sa to dva roky prvý rok to bolo oveľa lepšie lebo ma provokovali už o dosť menej a keď ma provokovali tak som to vždy hneď riešil v štvrtej triede sme dostali dobrú triednu učiťeľku ktorá to vždy riešila. stačilo aby som išiel za ňou cez prestávku a hneď to ešte cez tú prestávku riešila.
Teraz mám už 15 a pochopil som že som to mal riešiť hneď ako ma začali provokovať, lebo mám kvôli tomu ešte stále problémy.
takže ti určite radím to riešiť. určite to povedz rodičom nech sa to rieši, lebo neskôr to možno oľutuješ tak ako ja
TinaM- a ĎAKUJEM!
TinaM- nie nie sme spolužiačky nAšťASTIE.. už som to sem písala trošku nižšie... moj vek..
moja najlepšia kamarátka tá s nou spolužiačka je..k tej sa správala minulý rok nasledovne..
NAJ.Kamarátka mala ťaháky , čo by bolo ok.. ved ona aj bez nich bola múdra a inteligentná.. vedela sa naučiť.. a bola to taká pomôcka ved kto v škole nepúoužíval ťaháky aj z nich sa učíme predsa..a tá tupana ako si ju nazvala sa jej vyhrážala takým spôsobom , že ak jej nedá opísať z ťaháku alebo jej neporadí na písomke .odovzdá písomku prázdnu.tak aj robila.. dostávala 5ky. a moju kamarátku to stresovalo.. mala pocit viny ... raz jej aj našli ťahák a kvoli tomu sa začala trápiť ešte viac.. a tá čo si hovorila naša "kamarátka" na konci roka mala prepadnúť ale mala šťastie a neprepadla v prvom ročníku.. no robila si srandu z naj. kamarátky že prepadla.. a ona prišla potom uplakaná na stanicu vlastne s opuchnutými očami.celu noc kvoli tomu preplakala.. a ona si z nej iba srandu robila..
v druhom ročníku ale už tá tupana také šťastie nemala a prepadla.. i ked reparát spravila.. možno iba s božou pomocou sa jej podarilo prejsť.. niektorí učitelia sa nad nou zlutovali.. inak by z viacerých predmetov prepadla ..
Tiez ma zaujima, kolko mas rokov? Pokial sa toto deje v skole-a pises, ze ste spoluziacky- urcite to okrem rodicov povedz aj triednej ucitelke (ak jej veris) alebo skolskej psychologicke, ci vychovnemu poradcovi. Nenechaj sa deptat, lebo ta tupana je zakomplexovana a urcite ma nejaky problem, ked sa tak sprava. To ale nestoji za to, aby si mala problem ty a uz vobec to neries jedlom! Nikto si to nevsimne dlhsiu dobu, to nie je spravny sposob, ako na seba upriamit pozornost. Musis nieco povedat a urcite ti ostatni pomozu. Velmi ti drzim place
kafik- mám 17r.
ale bojím sa to povedať .. ja som sa nikdy s nikým nepobila, vtedy som sa iba bránila a aj tak mi to prišlo lúto :-( .. ale toto čo robí ona.. to sa už nedá :-(
vieš ale ked problémy budem riešiť silou a budem sa brániť.. potom sa budem s nou asi hádať do konca života alebo lepšie povedané ešte dlhý čas.. lebo nijaká z nás neustúpi.. ja radšej to ignorovanie.. alebo sa s tým zdôverím aspon psychologičke.. ved predsa ona je tu na to aby mi pomohla.. a tak zabránim aj tomu aby sa to viac krát neopakovalo..