Môžem byť v tom-skúsenosti s PHARMATEXOM a časté zápaly močových ciest

Príspevok v téme: Môžem byť v tom-skúsenosti s PHARMATEXOM a časté zápaly močových ciest
killa_235

Ahojte, neviem kam presne zaradiť túto tému tak snáď správne. Chcela som sa poradiť, či môžem byť tehotná.
S priateľom pohlavne žijeme vyše pol roka, používame kondómy s tým, že si ho nasadí len tesne pred koncom, takže domňa spočiatku ide aj bez neho. Doteraz nič, nebrali sme ani ohľad na plodné/neplodné dni.
Pred asi 8 dňami sme ale po prvý krát skúsili vaginálne tablety PHARMATEX, predvčerom sme ho použili opäť. Pred spomínanými 8 dňami sa domňa urobil, dodržala som inštrukcie na letáčiku lieku a neumývala som sa dve hodiny pred ani po mydlom, predvčerom sa spravil mimo, ale dorobil ma prstami, pričom ruky si predtým (možno pol hodinu- hodinu) umyl mydlom. Je však možné že sa mi tam nejaký ejakulát dostal.

Ešte pred tým som ale mala komplikovanú menštruáciu, trvala asi 12 dní, z toho v deviatom dni prestala a na jedenásty prišla nečakane opäť v silnejšej forme, bola som na gyn, ale doktorka ma len objednala na iný termín aj keď som jej oznámila môj problém.
Inak mávam po sexe aj časté zápaly močových ciest /v mladosti som mala problémy s obličkami/, asi pred 4 mesiacmi som bola týždeň v nemocnici, nakoľko bola infekcia tak silná, že sa nedala vydržať /krvácala som, bolelo ma v podbrušku a tiež som mala časté nutkanie chodiť stále na záchod, štípanie pri močení, vracanie, bolesti hlavy/. Odvtedy už nemávam až také problémy, no po každom druhom- treťom sexe s partnerom sa opäť dostaví zápal močových ciest, takže na to beriem ATB a pijem urologické čaje, po dvoch troch dňoch to zmizne.
Ako som spomínala, predvčerom som s ním mala posledný sex s pharmatexom, doteraz mi nič nebolo, necítila som sa zle, bolesť podbrušku cítim už aspoň dve hodiny po sexe, ak sa jedná o zápal ale necítila som nič tak som myslela že to bude OK, no dnes ráno som sa zobudila na ten nepríjemný tlak a - mám to tu. Opäť bolesť pri močení, štípanie aj ružovkasté krvácanie. Teraz ale netuším, či môžem byť tehotná alebo sa skôr jedná o ten zápal, nakoľko s tým pharmatexom si niesom stopercentne istá, ale zas mávam tieto problémy s močovými cestami a netuším, v čom môže byť problém.
20.teho som objednaná na gyn, no ešte pred tým som chcela vedieť či tu má niekto podobné problémy a tiež ma zujíma, či je ťažké otehotnieť s týmito častými zápalmi (a tiež či sa to dá vlastne nejako riešiť lebo užívať stále po každom druhom sexe ATB na 3-4 dni kvôli tým zápalom je vážne nanič :( ) ďakujem vopred ak sa tu nájde niekto s podobným problémom a bude vedieť poradiť :(