Ľúbim svoje kučery!

Príspevok v téme: Ľúbim svoje kučery!
škoricová

Nerozumiem, prečo všade propagujú žehličky, šampóny a rôzne prostriedky na vyrovnanie vlasov.
Akoby rovné vlasy bol nejaký ideál.
A nepochopím slečny, čo majú krásne kučery, a žehlia ich dve hodiny, len aby boli \\\"rovnaké\\\" ako všetky ostatné :D
Podľa mňa prirodzené kučierky sú krásne, romantické, zároveň aj divoké, a hlavne desne sexi!

Kto súhlasí? :)

peta111

..asi som nepochopila myslienku tejto temy.. ja mam krasne rovne dlhe blond vlasy ktore su desne sexi a teraz co... ?? to mam kvoli tomu zakladat temu?? :DD a nezehlim si ich...

olivka30

suhlasim! ja svoje vlnky chcem naspat. po odfarbeni sa mi vlasy poskodili a natiahli. Tiez som si ich aj zehlila, lebo som strasne chcela rovne bezproblemove vlasy, davala som vyrovnavacie sera a hovadiny. Mala som vzdy krasne vlnite a teraz ich mam akurat tak krepove. Postupne vidim, ze sa mi kvalita zlepsila, lebo sa o ne staram dobre, su aj lesklejsie ale svoje vlnky stale nemam. Myslite, ze sa tie vlasy daju do povodnej formy a opat sa zvlnia?

Carie

Som zdedila vlasy po mame, skoda, ze nie po otcovi, on ma vlasy aspon huste, kvalitne. Ale tak co uz, su v zivote dolezitejsie veci :-)

Carie

Ja mam vlasy rovne a tiez zavidim tym prirodezen kuceravym babam :) Ja mam tu smolu, ze vlasy mam velmi jemne a tym padom mozem o nejakych ucesoch a kucerach len snivat. Nic mi nedrzi. Dokonca ani kadernicka si s mojimi vlasmi nevedela rady, ked mi robila uces na stuzkovu. Dala mi natacky, nejake tuzidlo, lak, ale ked mi dala dole natacky sa mi za chvilu zacali vlasy vyrovnavat. Bola z toho nestastna ona i ja. Kucery ja proste nikdy mat nebudem, na mojich vlasoch nikdy drzat nebudu.

nathalia09

úplne súhlasím,milujem vlnité a kučeravé vlasy.Je škoda,že dievčatá používajú kulmy,a žehličky,a potom po nejakej dobe sa stažujú,aké ich majú zničené.

škoricová

Mala som možnosť robiť fotomodelku, ale bola podmienka, aby som si vyžehlila vlasy. Povedala som im, že nebudem si ničiť vlasy kvôli fotkám... Tak už skončila moja kariéra :DDD

Maoam

vlny, kadere a kucery su nadherne, ked su prirodzene

ja mam zvlnene vlasy az kadere a je to velmi pekne, v zivote som si vlasy nezehlila, je to totalne skodlive vystavovat vlasy takymto proceduram a spalovat ich