Kniha

Príspevok v téme: Kniha
Mimulus

Viem, že to do psychickej tematiky možno nepatrí a neriešim dokonca už radšej ani žiadny problém. No rozhodol som sa, že napíšem o tom všetkom čo ma trápi knihu a bol by som veľmi rád ak by Tí ktorí mi chcú pomôcť mi poslali Svoje príbehy. Nemusíte písať veľa ak Vám bude stačiť jedna A4 tak nevadí ale píšte. Ak náhodou bude niekto mať záujem pošlem mail. Veľmi by ste mi tým pomohli. Vopred Ďakujem. A Chcem hlavne poprosiť ľudí ako marcelina78, Meretseger a ďalších z fóra na ktorom som bol aby sa mi ozvali a že majú u mňa velikánske ďakujem.

zoe23

to bude fajn kniha...ok, napisem ale meno neuvediem :D

a ty to vydanie budeš cele financovat sam? alebo ako to mas premyslene?

Mimulus

zoe23 - no napíš to tak ako to sama cítiš. Či už celý život alebo len časť to už nechám na teba. Podľa mňa sa dá na jednu A4 napísať nejaký sloh ale skutočný príbeh o živote človeka nie. Tak Ti budem veľmi vďačný ak napíšeš :D

zoe23

Mimulus

a ten moj pribeh ma byt o celom mojom zivote alebo len odkedy mam nejake problemy?

a to ti ako stači len A4? ved to je malo nie?

Mimulus

Cry - každý človek na tomto svete má za sebou nejaký životný príbeh. Všetci tí, ktorí sú osamelí niekoho potrebujú, potrebujú lásku, pochopenie, priateľstvo potrebujú aby ich občas niekto pochopil a objal. Potrebujú vedieť, že niekam naozaj patria, potrebujú cítiť, že na tomto svete nie sú zbytoční, potrebujú cítiť že boli, sú a budú pochopení. potrebujú počuť, že ich myšlienky a sny sa dajú zrealizovať. Potrebujú cítiť že ich má naozaj niekto skutočne veľmi rád a že potrebujú žiť. A toto je milá Cry aj tvoj životný príbeh. Možno mi teraz napíšeš že máš nudný život bez priateľov, pochopenia, život bez lásky ale nie je to pravda a vždy keď budeš čítať tieto slová tak si na to spomeň. Každý jeden človek má svoj životný príbeh :) A Cry nie je dôležité ako dlho človek žije a ani to ako dlho sa trápi - je dôležité to ako so svojím životom naloží a aké sú jeho skutočné hodnoty.

[zruseny22]

No nic...len som sem pozrela, lebo som videla nazov Kniha v psych. oddiely. Tak ma zaujalo, ze o co sa jedna.
Maj sa.

Mimulus

cry - veď mi napíš svoj príbeh. Pozri ja by som chcel tou knihou odstrániť aspoň z časti predsudky voči ľuďom so psychickými poruchami. A ešte raz nepíšem knihu ale skladám. A budú tam aj príbehy odborníkov.

[zruseny22]

Staci ist do kniznice, knihkupectva.. a je plno autobiografii.. ale uz chapem, ty chces napisat "Slovensku slepaciu polievku pre dusu". V inom state sa zaobera pribehmi ludi s rakovinou, ty sa chces zaoberat psych. poruchami a chorobami.