Prosila by som niekoho, kto má skúsenosti s nejakým dobrým psychiatrom v Bratislave, ak by mi mohol dať na neho kontakt, prípadne len meno a kde pôsobí. Uprednostnila by som psychiatra, kt. výkony hradí poisťovňa.
V krátkosti opíšem problém: Môj syn 22 ročný začal mať problémy, kt. vyvstali na dovolenke teraz v septembri 2012.
Začal sa báť o svoj život, že ho chce niekto zastreliť, bol ostražitý, veľmi bojazlivý a v rezorte na dovolenke najskôr chodil počupiačky a tak všelijak, potom už ostával len na izbe a kedy tedy sa vykukol a nechcel ostať sám, striedali sme sa pri ňom so synom, každú chvíľu myslel, že už ten deň je jeho posledný a je presvedčený o tom, že zomrie a bojí sa i po príchode na SK chodiť von i keď trochu ide.
Prosím poraďte mi dobrého psychiatra, ktorý mu dokáže pomôcť. Ďakujem
Hľadám dobrého psychiatra
Dobry den, hladam nejakeho odbornika v Bratislave, ktory sa specializuje na liecbu oniomanie, (tzv. chorobne nakupovanie), najlepsie zenu. Neviem bohuzial nikoho takeho v BA najst. Keby ste o niekom vedeli, velmi by ste mi pomohli. Dakujem a prajem prijemny den.
:D Ospravedlnujem sa, myslela som inak, pisala som inak....
za málo, držím ti palce :-)
pani doktorka je ale psychiater, nie psychológ
lionesssssss, presne to :) Mam uz svojho psychologa, no stahujem sa zas na cas smer nase hlavne mesto, tak som bola zvedava, ako je to u tejto pani doktorky. Dakujem :)
vyšetrenie u tejto lekárky hradí poisťovňa (asi to ťa zaujímalo)
lionessssssss, a ta pani doktorka je statna, alebo nestatna? :) dakujem
1966mama, nemaj strach, pán d. nie je žiadny odborník :-)
psyhiatrickú diagnózu do pléna dokážem tresnúť aj ja :-)
určite vyhľadajte tú pani doktorku čo najskôr. Skutočne v BA a ani v okolí nenájdeš lepšieho odborníka ako je ona. Stačí z adať do googlu jej meno, a uvidíš koľko pozitívnych reakcii na ňu nájdeš. Pomohla mnohým ľuďom z obrovských problémov. Tvojmu synovi veľmi držím palce. Zaslúži si žiť pokojný život bez strachu. A ty tiež.
držte sa
Marsmeloun, prosila som hlavne o meno nejakého psychiatra, neviem kto si ale fakt som chcela len to. Ten incident spred 3-4 rokov bol skutočný, nevymyslený, vyšetrovaný políciou. Ak nie si z danej profesii alebo aspoň približnej, nezaťažuj ma ešte viac. ďakujem
1966mama ... dufam , že vieš o tom ... že aj ten incident z pred tých pár rokov .. už mohol skrsnuť len v synovej hlave .... bude to dačo sfizofrenické ...
Veľmi pekne ďakujem za doporučenie
lionesssssss, oslovím a vyhľadám ju čím skôr, pán d. ma dosť vyľakal - možno je odborník v danej oblasti.
Ťažko sa mi píše či ho niečo vyľakalo, ale keď sa tak spätne pozerám v tejto chvíli mi napadlo, na čo som už dávno zabudla. CCA pred 3-4 rokmi bol prepadnutý zdrogovaným narkomanom, ktorý sa mu vyhrážal skoro mačetou a bol veľmi uľaknutý a dal mu všetky peniaze kt. mal pri sebe, aj mňa to pri jeho telefonovaní veľmi vyľakalo lebo v telefone pôsobil syn veľmi vyľakane ani neviem presne ako, na tento incident som vlastne zabudla a až teraz nejakým zázrakom sa mi vynoril z hlavy. Vlastne syn spomínal, že keď sme boli teraz na dovolenke, bol sám v mestečku, že ho niekto ohrozoval i tu ale či to bola pravda neviem, lebo aj ja som bola v meste a nič také sa mi nestalo a ľudia boli mierumilovní.