čo keď sa nedárí otehotnieť

Príspevok v téme: čo keď sa nedárí otehotnieť
pauli23

ahojte mal niekto problém s otehotnením?? skúšame to s partnerom viac ako 9 mesiacov a stále nič.Neviem či už nie je čas navštíviť nejaké centrum asistovanej reprodukcie, nech nám spravia testy. alebo mám čakať ešte. Lebo mám pocit, že také testy ma viac vystresujú a budeme na tom horšie. čítala som jeden príspevok v ktorm žena písala, že dieťatko príde iba do šťastného bruška.. poradte mi prosí kto má s tým skúsenosti!

Ivka 1

Ženy na Slovensku, ktorým sme pomohli.
Menný zoznam Ti samozrejme neposkytnem.
Bol by to zásah do ich súkromia.

pauli23

Straštne ste zlatý, že ste mi poradili. tu je moja adresa pauli23@post.sk budem veľmi rada ak mi smiledra* pošle niečo viac a aj by ma zaujímalo ako pomáha ivka 1.

Ivka 1

Za sterilné manželstvo je považované také,
v ktorom aj napriek 12 mesačného nechráneného pohlavného styku nedôjde k
otehotneniu. Dá sa však tomu pomôcť aj
pomocou produktov na prírodnej báze.Niekedy pomôže aj dovolenka pri mori.
Ľudia sa uvolnia,stres treba nechať doma.K tomu slaná voda,slnko,príjemná
atmosféra a vy dvaja. Väčšinou to víde.
Tak držím palce.

tonic

9 mesiacov nic neznamena este, ale 1. partnerov spermiogram u urologa a potom zena-gynekologovi, ten urci postup. hlavne na to zatial sa neupnut a papat vela vitaminov,zdravo zit hlavneE, aj partner a koenzym q10 vo vysokych davkach. zene pridat acidum folicum. dobry je aj c-vitamin, muz nefajcit-znizuje to kvalitu spermii, aj nie moc alkoholu...

1111

Prosím Vás " bábo patrí len do šťastného bruška .. " potom by nebolo na svete toľko bezdetných manželských párov ktoré by to dieťa milovali a zniesli mu aj modré z neba ale nemôžu. Dieťatká by sa nerodili matká ktoré ich po pôrode zabijú alebo týrajú. Neboli by každý rok tehotné také ktoré už majú za sebou aspôň 4 interupcie.
Takýmto vyjadrením akurát ublížite žene ktorá márne sa snaží a ticho trpí.

9 mesiacov ešte nič neznamená ak to bude 1,5 tak naštív lekára, zatiaľ sa nestresuj, aj tak najskôr musia vyšetriť tvojho partnera spraviť mu spermiogram a ak je ten zlý tak už len pomocou lekára.
Držím palce a verím že tvoj prípad bude ten šťastný.

Ivka 1

Áno bábo patrí do šťastného bruška.Poradím,čo urobiť aby bolo šťastné a bábo malo všetko,čo bude potrebovať.Pomohli sme už mnohým ženám.Máme už viac ako 200 bábätiek.

markketa

ahoj pauli.mne sa nedarilo viac ako 1,5r.nakoniec mal moj dr.pravdu,že tak ako sa prebudza na jar priroda,prebudza sa aj ženske telo a pudy.skušajte každym dnom ako sa len da.tento rok je vraj najplodnejšim rokom.aj ženy ktore roky nemohli otehotniet otehotneli.podari sa to aj tebe,len bud trpezliva a zabudni nato,že to strašne chceš!ber to uplne normalne a s kludom.držim palčeky!!!!!!!!

smiledra*

Skus matersku kasicku a aloe s brusnicami, je velmi pravdepodobne, ze budes coskoro prekvapena. Mozem Ti o tom aj viacej poslat mailom, tu to neviem pripojit v tom formate. Papa