Ahojte. Moja mamina má už dlhšiu dobu problémy s herpesom na perách a v ústach. Je to bolestivé a nič čo už použila jej nepomáha. Prosím Vás, ak máte nejakú skúsenosť poraďte mi.
Ďakujem.
herpesy
Najucinnejsi a najrychlejsi sposob na herpes v puse sa vola OZÓN, teraz by ho mali mat v kazdej stomatologickej ambulancii, aplikacia stoji cca 200Sk, ale posobi okamzite
vie mi niekto poradit co mam robit s pasovym oparom, uz ho mam od kolena az po pas a stale sa siri.ako dlho to trva kym zmizne a mozu byt pri tom i zdurene uzliny?ja mam opar vlavo, ale uzliny zdurene vlavo i v pravo...preco
na herpesy je potrebné vyčistenie celého organizmu z vnútra.Vnútorné prečistenie organizmu zabezpečuje veľmi účinne aloe vera a prípravky z nej.Sú vyrobené na čisto prírodnej báze bez chemických prípravkov. Lokálne sa používa gél z aloe vera a má dobrý účinok.
na herpes skus EPIGEN v lekarni. je fakt dobry, len pri chronickom musis byt trpezliva, mozno je uz aj zekzematizovany,alebo ma aj bakterialnu infekciu na tom. epigen riesi aj tie veci
tinuska, ta zelena mast-vo vnutri je biela sa vola imazol, a je ozaj na plesnove infekty a vysusuje
v akupunktúre to liečime cez hlavnú dráhu sleziuny-na vyliečenie stačí 1-3 sedenia
neviem,ci sa ten maz nedava len na kutiky
a je to klasicky herpes, alebo taka aj zle vyzerajuca, ako keby vodou naplnena vyrazka? skoro ako bublina? ja som mala dlhu dobu takuto vyrazku, zacalo mi to z pier prechadzat aj do kutikov a pomaly na sanku, ale potom som si v lekarni kupila taku masticku, sice, neviem uz ako sa volala, ale bola v takom obale ako aknekolor, len namiesto hnedej farby na nom bola zelena. ono to bolo na plesne.. vlastne, ja som to len ukazala lekarnicke a ona mi ju dala. bola perfektna a pomohla mi. alebo ak je to klasicky herpes, tak cajovnikovy olej. to je tiez super vec.
maz z ucha ste skusali?