herpesy

sedan

Najucinnejsi a najrychlejsi sposob na herpes v puse sa vola OZÓN, teraz by ho mali mat v kazdej stomatologickej ambulancii, aplikacia stoji cca 200Sk, ale posobi okamzite

waaa

vie mi niekto poradit co mam robit s pasovym oparom, uz ho mam od kolena az po pas a stale sa siri.ako dlho to trva kym zmizne a mozu byt pri tom i zdurene uzliny?ja mam opar vlavo, ale uzliny zdurene vlavo i v pravo...preco

naan

na herpesy je potrebné vyčistenie celého organizmu z vnútra.Vnútorné prečistenie organizmu zabezpečuje veľmi účinne aloe vera a prípravky z nej.Sú vyrobené na čisto prírodnej báze bez chemických prípravkov. Lokálne sa používa gél z aloe vera a má dobrý účinok.

mmkm

na herpes skus EPIGEN v lekarni. je fakt dobry, len pri chronickom musis byt trpezliva, mozno je uz aj zekzematizovany,alebo ma aj bakterialnu infekciu na tom. epigen riesi aj tie veci

71gloria

Za skúšku stojí propolisová masť, zriedená tinktúra z echinacey, alkohol obsahuje napr. HERBADENT- v príbalovom letáku sa píše aj použitie pri herpese, niektorí ľudia používajú aj ušný maz

tinusska

a je to klasicky herpes, alebo taka aj zle vyzerajuca, ako keby vodou naplnena vyrazka? skoro ako bublina? ja som mala dlhu dobu takuto vyrazku, zacalo mi to z pier prechadzat aj do kutikov a pomaly na sanku, ale potom som si v lekarni kupila taku masticku, sice, neviem uz ako sa volala, ale bola v takom obale ako aknekolor, len namiesto hnedej farby na nom bola zelena. ono to bolo na plesne.. vlastne, ja som to len ukazala lekarnicke a ona mi ju dala. bola perfektna a pomohla mi. alebo ak je to klasicky herpes, tak cajovnikovy olej. to je tiez super vec.