Viem že takých tém tu už bolo stovky :) ...
ale aj tak som ju založila.
Je založená na tom že by som rada schudla :)
môže sa ktokoľvek pridať budem len rada :)
Takže mám 60kg a 162cm.
Moja vysnivana váha je 50kg-53kg :)
Začala som už od dneska :)
Nedá sa to povedať u mňa že držím dietu ale je to tak vlastne o tom že stravujem sa zdravo.
Aj keď niekedy neviem aké potraviny sú fajn na chudnutie :) potrebujem podporu a poradiť sa niekedy :D dúfam že sa tu niekto nájde :)
Tak držte palce :)
Ja chcem už dosiahnuť ideálnu váhu!
V gugli sa to zobrazi tak, ze mas zaciatok textu toho clanku: "Asi to už tušíte, že tento článok nebude práve zábavným čítaním. Pokúsim sa veci zjednodušiť tak..." atd.
kukuricne lupienky nie, skor ovsene vlocky. ostatne moze byt
ok, link mi zrusilo, tak to sem napisem inak.
do guglu si daj hladat vyraz "glykemicky index" a klikni na stranku "CHUDNUTIE pomlcka AKO bodka SK"
mala by byt prva v poradi.
kveeerik možeš ešte raz ten odkaz ??? ďakujem :)
a keby že mam na raňajky mlieko s kukur.lupienkami plus hrozienka? alebo jogurt?
desiata nejaké ovocie
obed:polievka popripade šalát alebo mäsko?
alebo ryža???
olovrant:jogurt alebo ovocie?
večera: cotage chesse? tvaroh?..može byt aj polievka?
Zamer mas pekny, len sa prosim neupni slepo na nejake cisla, alebo hodnoty. Omnoho dolezitejsi je celkovy pocit, zdravie a pohoda, nez cifra na vahe.
Ani tvojich sucasnych 60kg by nebolo zlych, keby boli vo svaloch, a nie tuku, vsak? Ak chces chudnut tym, ze telu budes znizovat kaloricky prijem, tak dosiahnes iba pravy opak.
Pre teba bude dolezity clanok o glykemickom indexe a ktore potraviny ano a ktore nie. Prudko doporucujem sa to naucit takmer naspamet ;)))
To myslim v dobrom.
-odkaz odstránený-
babizna skus to dva dni a oskrabes omietku zo steny ako budes hladna. Neber info zo zenskych platkov, skus napr. stranku Mira Veseleho, pripadne blog Vlada Zlatosa. Vyber si to co ti je blizsie.
hm, u mna by to bol hlad a nervozita
primalo bielkovin, budes hladna
čo tak toto ?? :
ráno naštartujeme pohárom vlažnej vody s pár kvapkami citrónu
desiata 2 pomaranče a 4 kúsky mandlí
obed grécky šalát
olovrant
citrusový plod (grep, mandarínka, pomaranč)
večera
Zelerovo-zemiaková polievka.