Viem že takých tém tu už bolo stovky :) ...
ale aj tak som ju založila.
Je založená na tom že by som rada schudla :)
môže sa ktokoľvek pridať budem len rada :)
Takže mám 60kg a 162cm.
Moja vysnivana váha je 50kg-53kg :)
Začala som už od dneska :)
Nedá sa to povedať u mňa že držím dietu ale je to tak vlastne o tom že stravujem sa zdravo.
Aj keď niekedy neviem aké potraviny sú fajn na chudnutie :) potrebujem podporu a poradiť sa niekedy :D dúfam že sa tu niekto nájde :)
Tak držte palce :)
Ja chcem už dosiahnuť ideálnu váhu!
sloniatko
Ahoj tak ako dodržiavam snád dobrú stravu, ale od stredu septembra som to asi všetko pokašlala.
Nič som necchudla, hýbem sa a tak nič :(
To je na figu že čo rano o 6 vstanem hneď sa naraňajkujem a fičím do školy okolo 13:00 mám prestávku do 14:00 a učím sa zase do 18:00
nestíham nič niekedy mám 5 min prestávku ale to len na wc.
Neviem cez tu hodinovu prestávku som moc hľadná aj keď si nabalím nejaký rohlík so zeleninoiu ale keď dojdem večer domou tak skoro zjem celú chladničku:(
ahoj babizna tak ako ti to ide?ja tiez chudnem dufam ze uz konecne to bude uspesne mam 25r 165cm a najvacsiu vahu aku som kedy mala a to 70kg!no ale ak chces schudnut tak parky knedle a tucne omacky jest nesmies teda urcite ne pravidelne ale myslim ze 1-2x za mesiacsa nic nestane :) je to o tom aku mas pevnu volu :)
Ak chete schudnut, v prvom rade musíte úplne vylúčit sacharidy, ktoré spôsobujú neustálu chut na sladké a pocity hladu..potom prijímat dostatok bielkovín na udržanie svalstva a aby ste sa vyhli jojo efektu...atd atd..pozrite si celkom zaujímave na chudnut.com
carie - na mna chrom zaberal presne opacne, zozrala by som aj sladke ho.no, s prepacenim...to som bola asi ojedinely pripad, vsetky kolegyne po chrome prestali mat chut na sladke...)
Ak chces zdravo schudnut, prestuduj si co najviac o tom. Kniha "Najedzte sa do stihlosti" ma dobre ohlasy, ja som si ju kupila tiez, ale ak mam pravdu povedat, zatial som bola leniva si to precitat. Ale kukni si prip. aj nejake ine knihy o chudnuti, je ich dost ale pozeraj to na internetovych knihkupectvach kde su k tomu vzdy aj diskusie a podla toho co o tom ini pisu uvidis, nakolko je to dobra kniha a ci sa oplati kupit.
Pokazil sa mi metobolizmus ktory som dovtedy mala dokonaly. Mohla som jest trebars aj na ranajky cokoladu a nepribrala som. Mala som takych 59 kilo. Teraz si musim davat pozor na hmotnost a o co sa snazim je aspon nepribrat nad tych 65. Ked sa stane ze priberem, tak dva dni nic nejem, alebo len ovsene vlocky a potom schudnem zas na tych 65 ci trocha menej. Potom jem zas "normalne" a uz je to v pohode.
No ja som mala do nejak 23 rokov postavu dost stihlu a to som pritom nemusela pre to nic robit. Nebola som jak modelka, ale bola som dost stihla, mohla som si dat kratke tricko a ukazat brucho, lebo bolo ploche. To uz teraz nehrozi. Vtedy som mala velkost 38, teraz mam 40. No pokazilo sa to tym, ze som po siestich rokoch prestala fajcit. P
Carie, podla vahy mas idealnu hmotnost. Ale smerodajne su miery.
Ak mas zravku na sladke, budes mat nevyvazenosti v dolezitych zivinach, mineraloch a vitaminoch.
Aspon u mna bol kluc v tom.
Ja by som tiez potrebovala trocha schudnut, pri 175 cm mam 65 kg. Ale uz som to vzdala. Nedari sa mi. Uz roky pijem caje len bez cukru, takisto kavu. Vyprazane jedla nejem skoro vobec, vacsinou jem celkom zdrave jedla. Ale moj problem je, ze sa prezieram a tiez ze som od malicka hodne na sladke a furt zerem nejake cokolady a pod. Ked si nedam nic sladke, mam az skoro abstak. Skusala som chrom co sa pri tom odporuca, ale na mna to nemalo ziaden efekt. Tiez som skusala nejake doplnky vyzivy, co vraj potlacaju chut do jedla, tiez, na mna ziadne ucinky. A tak som to uz prestala riesit. Nie som na tom uplne najhorsie, obezna nie som, hoci ani stihla. Ale chlapi maju stale zaujem. A tak to neriesim. Ale tak drzim palce, viem, ze nie vsetky zeny su take lemry ako ja.