V poslednej dobe som sa dočítala pomerne dosť o nepriaznivých účinkoch Fluóru na ľudský organizmus.
Podľa mojich získaných informácií pôsobí ako silný karcinogén a neurotoxický jed,ktorý prispieva k znižovaniu IQ.
V krajinách s fluoridovanou vodou je percentu výskytu niektorých typov rakovín oveľa vyššie ako v krajinách , kde voda fluoridovaná nie je.
Chcem sa opýtať Vás ako odborníkov aký je skutočný dosah fluóru v pitnej vode a zubnej paste na ľudský organizmus. Odporúčate piť vodu z vodovodu alebo je správnejšie ju nahradiť kúpenou vodou?
Ďakujem
Fluór a jeho dopad na organizmus
My to tu davame do stieracov.
Vdaka za informaciu. Ja zijem ale v USA, takze pre mna by to bolo asi pridrahe dovazat. Naviac si uz vyse 30, rokov sam destilujem dostatok pre seba a svoju rodinu.
Inac aj tu je dostat destilovana voda bezne v supermarketoch, ludia ju pouzivaju napr na vyrobu detskych prikrmov uz velmi davno.
Ja ju mam ale cerstvejsiu a zarucene cistejsiu, lebo nestoji v plastikovych flasiach dlhe mesiace. Plastiky totiz aj ked malo, ale uvolnuju plasticizery do vody, co je nezelatelne zamorenie, casto vykolajujuce hormonalne hladiny.
RNG,
u nas maju teraz destilovanu vodu v akcii. Vyhodne, ak chces.
Ospravedlnujem sa za preklepy, dnes mam akesi drevenne prsty, "prihrube" takze klepnem dve pismena naraz a ponahlal som sa, takze som to nedostatocne korigoval.
Len volny flour je jedovaty, viazany nie je. Ale telo menam velku protrebu fluoru a fluoridovanie vody volnym fluorom a chlorom je pre telo skodlive.
Halogeny ako fluor, chlor a brom vytlacaju z tela potrebny jod, takze nam znacne skodia vo volnom stave.
Ja pijem uz vyse 30 rokov destilovanu vodu a nepouzivam fluotrovane zubne pasty. Dovod pre sdestilaciu je , ze dnes je spodna voda zamorena vyse 55 000 organickymi patentovanymi zluceninami(patentovane=umele a teda spravidla skodlive zamorenia), z coho vodarne sleduju mozno 20-30 roznych a aj to povacsine len "sleduju" ale nie su schppni beznymi pieskovymi filtrami odstanit.
Tak sa obvykle prisposobuju normy....
K znižovaniu IQ?
A ja že prečo som tak mimo, keď si umývam zuby...