Návšteva psychológa

Príspevok v téme: Návšteva psychológa
lorinnes

Ludia chcem sa vás opýtať..takto..už dlhšie zvažujem že by som možno chcela navštíviť psychologa...nemám ale žiadny problem, žijem docela šťastný život ale niekedy sa proste potrebujem vyrozprávať a počuť od niekoho názor na vec taký objektivny. Stratila som najlepšiu kamaratku a nikomu nedôverujem natolko že by som mu všetko povedala...myslíte že je to dobry napad? Nebude to čudne že tam idem a v podstate mi nič nie je?

lorinnes

jupiter ale to nie je pravda..ja som praveže celkom spoločenska kamaratov mam dost ale ja potrebujem niekomu povedat aj take ine veci...nechcem s tym nikoho zaťažovat...

Magy

lorinnes na tom nie je nic cudne. skor sa da povedat, ze tvojim zamerom je ziskat naozaj spolahlivu "butlavu vrbu", a nie schopnosti psychologa. podstata toho, co si nevyslovila nahlas je to, ze je vacsia sanca, ze ktokolvek z tvojho okolia (hoci aj najlepsi kamos/ka) ta moze zradit, ale ze profesionalny psycholog neroztrubuje to, co sa od pacientov dozvedel. je viazany lekarskym tajomstvom podobne, ako knaz spovednym.