Ludia chcem sa vás opýtať..takto..už dlhšie zvažujem že by som možno chcela navštíviť psychologa...nemám ale žiadny problem, žijem docela šťastný život ale niekedy sa proste potrebujem vyrozprávať a počuť od niekoho názor na vec taký objektivny. Stratila som najlepšiu kamaratku a nikomu nedôverujem natolko že by som mu všetko povedala...myslíte že je to dobry napad? Nebude to čudne že tam idem a v podstate mi nič nie je?
Návšteva psychológa
podla mna ja to dobry napad navstivit presne na toto je to idealne.
Podla mna nie, poistovna to uhradi a mozes tarat.
Je to veľmi dobrý krok, môžem potvrdiť:)
Skús použiť papier a pero. Alebo sa môžeš vypísať aj sem.
jupiter ale to nie je pravda..ja som praveže celkom spoločenska kamaratov mam dost ale ja potrebujem niekomu povedat aj take ine veci...nechcem s tym nikoho zaťažovat...
lorinnes na tom nie je nic cudne. skor sa da povedat, ze tvojim zamerom je ziskat naozaj spolahlivu "butlavu vrbu", a nie schopnosti psychologa. podstata toho, co si nevyslovila nahlas je to, ze je vacsia sanca, ze ktokolvek z tvojho okolia (hoci aj najlepsi kamos/ka) ta moze zradit, ale ze profesionalny psycholog neroztrubuje to, co sa od pacientov dozvedel. je viazany lekarskym tajomstvom podobne, ako knaz spovednym.
Jasné, že to nebude čudné. Keď máš tu potrebu, tak choď. Psychológovia sú na to. Berú za to plat.
Chod tam s tým že nemáš priateľov a potrebujes sa naučiť nadväzovať vzťahy a dôverovať ľuďom.
Nebude.