Enzymi, jod, tamoxifen ........... cysty

Príspevok v téme: Enzymi, jod, tamoxifen ........... cysty
doda67

Dobrý deň, chcela by som Vás týmto poprosiť o radu. Som po Ca prsníka, pred rokom mi ho amputovali,prešla som chemo a radioterapiou,momentálne užívam tamoxifen z ktorého sa mi vytvorili cysty v druhom prsníku a na vaječníku. Dočítala som sa o Indonale, enzýmoch a jode, ktorý je veľmi účinny pri odstránení cýst a ostatných nečistôt z tela. Nepochopila som moc ale, aké enzými a odkiaľ a nápodobne aký jód si zaobstarať. Neviem či tu ešte odpovedá RNG, ale ak áno, poprosila by som ak by to bolo možné aj jeho názor a odpoveď na uvedené moje otázky. Moc ďakujem

katy33332

RNG,,
Dobry den,neviem ci mozem, ale citam vase reakcie na forach a chcem sa opytat, ci mi viete poradit, co by som mohla este uzivat, zatial si davam IDOL3 C, selen,vit.C, calcium, no a preco?

Mam 37 rokov,3 deti, a bola som na ultrazvuku, ze pravdepodobne mam polypy na maternici,este mam jedno kontrolne UZ a bude to presne, ale uz teraz beriem tieto doplny, aby som nemusela absolvovat operaciu., len neviem ci by som este nemala doplnit dalsie doplnky?
Viete mi prosim poradit? dakujemmmmm
S pozdravom

Katarina

RNG

DIM=diindoil methane,davka 2 x 100 mg, vytazok z kapustovin, podobne ale ucinnejsie ako I3C(davka 2 x 300 mg), co sa predava na Slovensku pod menom Indonal. V USA je plno vyrobcov a este cviac predajcov tycyhto potravinovych doplnkov, odporucam povedzme iherb.com, kde maju slusne ceny a najnizsie postovne na Slovensko. Dalsie najdes napr cez Google.sk uvedenim rng nazory, kde je na strane zopar internetovych obchodov, co je ochotne na Slovensko vobec posielat.A su tam uvedene aj zlavne kupony pre prvonakupcu.
Alebo si zadaj do Google.com slovo DIM, alebo iny doplnok a ukaze sa ti stovky roznych zdrojov.Zialbohu nie kazdy je ochoptni posoelat na Slovensko a mnohi maju poriadne mastne postovne, takze opatrne, az ked uvidis celu sumu aj s postovnym sa rozhodni na objednanie.

doda67

Ďakujem RNG za odpoved iked mnohe veci ,ktoré som čítala mi neboli moc jasne.Neviem co je ten DIM,nenašla som to ani na nete a ake konkretne enzymi kupit. Moc dakujem

RNG

Pre zaujimavost , tato, knizka uvadza az 350 roznych protirakovinnych, tj nejedna sa o nejaky nedostatok, alebo prislabe prostriedky(teda ked ich beries v lekarmi vyskusanych davkach a nie zlomkoch z nich)Cast z nich nie su potravinove doplnky a na cast potrebujes lekarov(infuzie vitaminu C, B17 s DMSO, HBO a hyperthermia, co potrebuje spravne zariadenia, niektore su znacne drahe ako antineoplastony alebo zlucenina paladia a ALA, pod menom POLY-MVA, aj alkalizacia cloridom cezia(2 gramy denne) je pomerne draha, lebo chlorid cezia je dost tazko dostat, hoci vo velkom stoji len 40 dolarov za kilogram(Cina), v malom, sa nehambia zan pocitat aj vyse 20 nasobok.
Ale metoda dr Budwig s panenskym lanovym olejom a tvarohom je dostupna kazdemu, tak isto mnohe pomocne antioxidanty, napr pri rakovine pluc velmi ucinny elagitanin z roznych semien ovoci(maliny, cernice, granatove jablka, davka 2 x 100-200 mg) atd.
Ako som povedal, kto ma vazny zaujem moze si najst dostatok prostriedkov, z ktorych som niektore uviedol na strankach rng nazory ale v tej uvedenej knihe ich najdes spustu. Pozri aj do www.cancertutor.org kde su uvedene mnohe starsie metody.

RNG

Nuz ale to je na jednotlivom pacientovi, ci sa rozhodne ist s klasickymi:chururgia, radiacia a chemoterapia, , ktore maju kazde hromady postrannych ucinkov a pomerne nizku ucinnost co sa tyka dlhodobeho prezitia(tj nad 5 rokov) alebo alternativy, ktore nemaju tieto skodlive postranne ucinky a naviac podla klinik a lekarov co ich prevadzaju maju aj lepsie vysledky, dlhodobo.

No aby som to podlozil, uvediem sem len napr vysledky z jednej z dobrych mexickych klinik, pouzivajucich mnohe alternativne metody v porovnani s klasickymi onkologickymi klinikami, tj ako to nazyvaju mnohi ich odporci: noz, ohen a jed.
www.oasisofhope.com

Takato cinnost je v USA zakonom zakazana, az tak daleko siaha moc medickeho monopolu v onkologii, takze pacienti hufom utekaju sa liecit do Mexika a inych klinik, napr na Hyperthermiu do Nemecka, hoci za to poistovne(sucast medickej mafie) odmietasju platit.
A tie Mexicke su nemocnice podstatne lacnejsie nez onkologia v USA.

Nastastie mnoho protirakovinnych potravinovych doplnkov je dostatocne lacnych a dostupnych , tj da sa to robit aj po domacky. Teda kto ma dost odvahy sa na to pustit, lebo lekari v tom v drvivej vacsine odmietaju spolupracovat zo strachu pred prenasledovanim a nevedomosti o doplnkoch

RNG

Na zelanie administratora sem uvediem znoca prostriedky , co mnohi lekari odporucaju na rakovinu prs. Je to len zlomoj z roznych moznych alternativnych.
V prvom rade rakovina prs je spojena s hormonalnymi vykolajeniami, najma prisilnej estrogenickej cinnosti, tj hned su tu 3 vytazky z kapustovin, co pomahaju estogenicku cinnost znizovat, a to je I3C(davka 2 x 300 mg)
DIM (davka 2 x 100 mg)
a sulforaphane, ktory zatial osobne nepoznam, pozri na
en.wikipedia.org.
Prvu zalezitost, co odporucam je pouzivanie velkych davok silnych enzymov, ktore precistia telo a posilnia tym jeho schopnost bojovst proti rakovinam vseobecne. Tiez odmaskuju rakovinne bunky a umozia telu ich ucinnejsie nicit.
Z dnes uz vyse 3000 rastlin z protirakovinyymi ucinkami som si vybral graviolu alebo P{awPaw, preto ze napr z graviolu 6 gramov byliny vo forme caju ma velmi silne protirakovinne ucinky.A je to bezne pristupne, bez akychkolvek postrannych ucinkov.
Potom si volim posilnenie obrany tela aktivovanim nasich bielych krviniek, najma NK, ktore davkou 3 x 500 mg betaglukanov(1,3 na 1,6)sa daju stimulovat na az 8 nasobnu aktivitu a 3 nasobny pocet za 3 tyzdne tejto davky. A kedze NK su hlavne biele krvionky niciace rakovinne bunky, tak to podstastne pomoze. V Betaglukany su taktiez len specialne sacharidy, meskodne pre telo aj v ovela vyssich kvantitach, nez tato odporucena.
Samozrejme protirakovinne su aj jod, sxelen zinok, vitasminy C D-3, ale tie odporucam brat kazdemu, nielen rakovinnym pacientom a to hlavne pre rozne ine ich funkcie v tele a to, ze ich v potrave nedopstavame dost podla novsich vedomosti, ktore zialbohu medickyn priemysel nechce brat do uvahy a drzi sa krcovite davno zastaralych mylnych odporucenych dennych davok z roku 1948.
Osobitne na zamorenu pecen odporucam brat protokol dr Berksona a hodne mikrovlaknin, najmenej 15 gramov, a to je rada pre kazdeho a na cely zivot, nielen na kratky cas odmorovania tela.
Tak, nieco som sem napisal, zakladne, viac na uvedenych strankach, nemozem sa do nekonecna opakovat, ludia si musia dat trochu namahy vyhladavat na tomto aslebo inych zdrojoch napr cez Google.com alebo vyhladavac na toto forum. Nuz a kto vie dost anglicky, ma dost casu a chce vediet veci z inych krajin, najvioac ich najde cez Google.com

llek

Tu sa ale nebavime o pani co si len tak nasla nejake cyty, ide o pani, ktora mala pred rokom diagnostikovany Ca prsnika, mala mastektomiu a ma jasnu indikaciu na urcity liek. Tento liek ma iste spektrum znamych vedlajsich ucinkov, tie su ale vyvazene prinosom, ktory je dokazany dlhodobymi vysledkami. Tamoxifen je jeden z najstarsich liekov v onkologii, ktoreho efekt na prezivanie bol dokazany. Okrem toho patri k jednym z najlacnejsich, takze tych cca 9 E co momentalne stoji nie je nieco, co by budilo podozrenie, ze ide o biznis. Pozrite si ceny probiotik, len pre prirovnanie.Takze ked tu niekto formuluje svoje negativne nazory na liek ako je tento ci jemu podobne, mal by to robit z ohladom na pacientky, ktore ho uzivaju, lebo prekonali nadorove ochorenie. Nasou ulohou nie je pacientov strasit, ale ich podporvat a hladat pre nich riesenia.
Cely list vedlajsich ucinkov tamoxifenu je kazdemu dostupny na internete, nikto nic netaji. A ten liek sa nikomu nepodava len tak, ma svoje presne indikacie.

RNG

Zamorenie je ked do nejakeho prostredia, vcitane tela, prinesies latky, ktore tam predtym neboli a maju skodlive ucinky. To je rovno definicia zo slovnika, trj dalej o tom nema zmysel diskutovat.
Nuz vsetky patentovane lieky su latky podla definicie, ktore pred ich vynajdenim nikdy a nikde neexistovali.Inac nesplnaju podmienku pre udelenie patentu.
Tj predstavuju zamorenie, ci sa to farmaceutom paci, alebo nie.
Bez ohladu na to, ci maju aj uzitocne ucinky.
A v mojom slopvniku tie "vedlajsie ucinky' su vlastne "vedlajsie skodlive ucinky".
To slovo Skodlive nemozno vynechavat vynechat len pre to, aby sa patentovasne lieky videli bepecnejsie, nez vskutku su.