ako sa mam zachovat?poradte!!!

Príspevok v téme: ako sa mam zachovat?poradte!!!
chantalinka

cez vikend mam ist k priatelovi..chysta mi nejake prekvapenie, romantika a tak...viem ze k nicomu nedojde ale vravel ze mi chce dat dole tricko a tak..nie zeby som sa bala ale nemam moc velke prsia a tak sa za to hanbim...vravel ze jemu to vobec nevadi no mne strasne...neviem sa uvolnit a ani nemam najlepsiu postavu...neviem ako sa mam zachovat..poradte!asi som cudna!

broňa

Ak budeš spokojná a vyrovnaná sama so sebou,bute tá vyrovnanosť z teba vyžarovať a on nebude mať dôvod nebyť spokojný. Ak sa budeš hanbiť,bude to cítiť a bude hľadať na tebe nedostaok,ktorý stojí za tvoje komplexi.Ak si vážiš sama seba,budú si ťa aj iní, ak nie,nebudú si ťa ani oni. Neuvedomujeme si to,ale vysielame druhým signály,ako sa majú pozerať na nás.Niekde som čítala,že ak ty dáš partnerovi najavo,že si so sebou,aj s postavou spokojná,ani ho nenapadne myslieť si iné. Zvlášť,ak ťa miluje ako osobnosť,nie len kvoli dokonalosti v kráse.Taká láska nevydrží.Koľko dievčat by chcelo mať malé prsia. Nemysli si,že žiadne!Aj mojmu priateľovi sa páčia malé,tak ako mne sa páči ak muž nemá zarastenú hruď! (A koľkí muži to považujú za prednosť!) Skutočný vzťah nestojí na cm postavy ale na pochopení,komunikácii,tolerancii,priateľstve a vernosti.Ak to funguje,miznú akékoľvek komplexy.
P.S. Milujem svojho psíka,hoci je to pouličný bastard,má chrapľavý hlas,jedno ucho spadnuté a keď kráča tak mu zadnú časť tela ťahá do jedného boku.Nevymenila by som ho za žiadneho čistokrvného a dokonalého!! A to je len pes. Čo myslíš,chantalinka,prečo?

karel

Suhlasim s predchdzajucim prispevkom.Aj moja opartnerka ma mnohokrát výčitky aj keď vysvetlujem že nemí mať prečo. Milujem ju takú aká je.

nada

chantalinka neboj sa! u mna to bolo take iste a snubencovi sa velmi pacim! maj sa rada taka aka si, mam plno kamosiek ktore su vyssie, maju krajsie prsia atd a nemaju chalanov a ja co som si myslela ze sa to nikomu nebude pacit tak mam priatela ktoremu sa to velmi velmi paci a je spokojny...
neboj sa, ak ta ma skutocne rad tak nebude robit nic nasilu a ked budes citit ze ozaj mu nieco dovolis (napr to tricko) tak mu to dovol, hlavne sa maj rada, ty krasna taka aka si!