Ako sa zistí či mám herpes?

Carie

neviem ako to zistuju z krvi, mne to nerobili. krv mi vysetrovala len imunologicka a to len na imunitu, potom mi dala nejake lieky na nu. ale to si furt myslela, ze mam herpes.

lucia000

ja som to uz vygooglila, videla som ako vyzera herpes, podobne mi vyzeralo potom ako som nasadila krem canesten co je na kvasinky (plesen) a atb Fluco sandez

po tychto liekoch mi fakt vyzeralo okolie genitalii ako herpes. a preto mi povedali ze to herpes je! a nechapem ako vysetruju v krvi herpes, povedali ze krvny obraz mam dobry, nic mi nehrozi,

ukazali ze mam v krvi zápal alebo ja nechapem nasich lekárov.

gynekologicky a infektologicka mi povedali ze take ani nevideli.

citala som ze niekto ma genitalny herpes pol roka a nejde za lekarom, ja som to vydrzat nevedela

Carie

Skus si dat do googla genitalny herpes a porovnaj, ci to vyzera tak isto, to bude najlepsie. Lekari sa casto mylia, mna videli traja, z toho dvaja kozni, jeden z nich sa dokonca specializoval na herpes a jedna imunologicka, aj som dvom hovorila ze som si dala tetovat pery, divne, ze to ani jedneho nenapadlo a ze si to ani nevsimli, ked to co som mala na ustach priamo videli.

lucia000

ja som si nahmatala dole pri posve take akoby male ranky ktore boleli, s tym som isla k zastupujucemu gynekologovi, ktorý mi povedal ze je to pleseň, tak mi vypisal canesten a fluco sandez, a potom sa mi vyhodili okolo genitalií az 20- vyrazok (myslim ze to bol vedlajsi ucinok ), s tym som isla uz k mojej gynekologicke ktorá povedala ze mam herpes, ze tie vyrazky su herpes, krv mi brali povedali ze je to herpes. dostala som aj zapareniny okolo analneho otvoru.

ja som v zivote nemala nijake problemy, až na 2X kvasinky, nesvrbí mi nic ani nepáli.

teraz sa mi krásne zahojíli tie vyrazky uplne zmizli. mala som vypisane herpesin tabletky

Carie

Oni to zistuju len ocami, ja trpim vcelku casto na herpesy, nikdy mi ale nerobili vysetrenia krvi ci akekolvek ine. Ze aj lekari sa mylia je jasne, mne sa to stalo, ked po pernamentom mejkape pier sa mi casto robil "herpes", aspon ja som si myslela ze to to je, vyzeralo to tak. Traja lekari co to videli nedosli na to, ze je to nieco ine. Az ked mi ani po pol roku nezaberala silna antiviroticka liecba moju koznu napadlo, ze to moze byt aj nieco ine, konkretne ekzem. Zmenila mi liecbu najskor len vyskusala, a skutocne, odkedy sa liecim na ekzem, ani raz som to nemala. Predtym som to mala uz tak zle, ze z mesiaca som to mala aspon 3 tyzdne na perach. Problem bol, ze moj imunitny system na pigment zareagoval alergicky a bojoval proti nemu, co sa prejavovalo mokvajucimi ranami a bez afekvatnej liecby sa to stale zhorsovalo.