Žiarlivosť na hojdačke

Príspevok v téme: Žiarlivosť na hojdačke
Fero M.

Zdravim, už som tu dlhšie nepísal.
Dneska mám zase blbý den a rozmýšľam nad hluposťami. Potrebujem trošku podporiť ak...

Večer nado mnou zase vyhráva žiarlivosť.
Celkom to už kontrolujem, ved viete o čo ide, písal som to už viac krát tu. Ale dneska to nejak nejde no... Ešte že je moja v práci .. :(

Fero M.

edIm sinuz fakt lahnut. Zajtra mam tazky den od rana.. Sorry za chyby ale pisem z mobilu tak..
Dakujem za rady hadam si z toho nieco odnesiem ako vzdy. Aj ked len po troche... Dobru noc

Maoam

Fero, to je to, ze raz pride nejaky skutocny problem, choroba, nehoda, strata prace, malo prachov, zena tehotna a pod. a co potom? Vsak sa zblaznis.
Podla mna ty velmi nemas co riesit a dost sa nudis, vsade vsetko iste, samy stereotyp, ziadny problem a tak si ich umelo vyrabas sam, lebo mas prilis vela casu premyslat nad somarinami a analyzovat ich.

nefinka

nic v zlom, ale takych ludi ako si ty, alebo resp. ako sa prezentujes tu, naozaj neznasam.
neznasam egoistov a citovych vydieracov.

a btw. je rozdiel zdrava ziarlivost ako patologická .. ale ty v tomto nevidis, resp.nechces vidiet rozdiel.. to uz je tvoj problem.

A presne ako ti maoam napisala, nervacis sa kvoli uplnym paranoickym predstavam, ako sorry, ludia maju na svete SKUTOCNE problemy, ak vobec tusis, co to znamena.

Maoam

Fero, ked rano vstavas o 5, preco sliepnas o pol dvanastej v noci na nete? mas dost posahanu CNS; mal by si viac spat a dopriat mozgu a nervom viac kludu, to myslim vazne teraz, skus castejsie brat magnezium a B-komplex

potom, ked budes menej nervny a neustale nasrany a vydrazdeny, sa budu aj menej kazit veci a stroje okolo teba

Fero M.

eNmam s tebou nic ale zbytocne ma urazas. Ja ta nepoznam ale neverim ti ze ti je tak vsetko jedno ako sa tvaris alebo tvojmu priatelovi resp. ze si taka povaha od narodenie ze neziarlis a nikdy si neziarlila a ani takych ludi nepoznas vlastnw ako som ja.. Mam pocit ze som unikat fakt

Maoam

nefinka, neviem, nechapem to, vsak nech vynada aj mne, tiez som mu napisala, ze smeruje k tyranii :-)

Fero, nefinka je na fore jedna z mala zien, ktora ma triezve nazory. Napisala ti vela velmi dobrych veci. Mozno sa k tomu raz vratis a pochopis to.

Fero M.

Anoo nefinka dakujem za prianie. Dufam ze tebe sa bude darit aj ked isto nie si dokonala.
A ak ta to az tak irituje tak nereaguj dakujem. Ja sa netvarim ze som dokonaly ale psychopata zo seba robit nenecham..