nikde inde na tele nemam problem iba intimne partie... bikiny a kusok noh.. ked oholim bikiny vporiadku, nevidno to ale ten zaciatok noh mi velmi vadi pretoze mam noveho partnera a od neho ochytene kedze sa chplky tru o telo vyhodili sa mi tam cervene bolestive flaky aj pri chodzi.. a kedze sme zacali uz sexualne zit kvoli tymto flakom sa nemozem oholit dnes aby to bolo uplne na hladko.. bojim sa ze pri sexe sa nebudem moct uvolnit lebo budem stale mysliet na to ze tie chlpky na zaciatku noh citit a ze je to jednoducho povedane - trapne, ze ine zeny tam nezarastaju alebo ja neviem co.. teda nie, ze si to vsimam ale tak maju s tym ine zeny problem? niejo tych chlpkov vela skor si myslim,ze je to tym ze som zasla ziletkou troska dalej a preto mi zacali rast hrube chlpky aj na nohach... so z toho na nervy ci mu to nebude prekazat ked bude tie \\\\\\\\\\\\\\\"pichlave\\\\\\\\\\\\\\\" citit. viem blbe ale neviem to inak opisat.. mam noveho priatela a preto mi na tom tam zalezi..a je mi trapne aj to ze mam odchytenu pokozku na nej cervene suche flaky a do toho to nechcem oholit lebo sa bojim ze pokozku v oblasti noh este viac podrazdim a zapali sa mi to... vlastne otazka znie.. som jedina co ma s tym taky problem a ako sa necit trapne ked si myslim ze je to nadmerne ochlpenie..ci je trapne ked tie rastuce chlpky citit kedze je ich par aj na nohach..hej mam z toho komplex na laserovu si musim nasetrit ale teraz prosim ine odpovede
Nadmerne ochlpenie?
pouzivala som vosk ale strasne to boli a chlpky mi zacali zarastat tak som zacala zase so ziletkou
pouzivaj epilator