Prvý sex

Príspevok v téme: Prvý sex
Mery963

Ahojte,s priateľom sme spolu už vyše roka a plánujeme prvý sex. Priateľ naplánoval cez víkend stanovačku,kde by sme to mohli skúsiť. On už mal skúsenosť,ale ja som panna. Z rozprávania viem, že to prvý raz veľmi bolí a že tiež ide veľa krvi a to ma trošku odrádza,pretože sa toho bojím. Máte niaké rady aby to bolo pekné, ako má prvý sex byť?? :) ďakujem

desta

mery, aby to bolo pekné, musí sa to uskutočniť v atmosfére absolútnej istoty, že ten druhý ma miluje takého, aký som a neopustí ma, aj keby som ochorel, či stratil na kráse. Aby to bolo pekné, musí byť spojenie tiel zavŕšením jednoty sŕdc. Aby to bolo naozaj pekné, obaja musia vedieť, že sa už nechcú nikdy rozlúčiť a že zostanú odteraz spolu, nech sa v živote prihodí čokoľvek. Toto nie je o skúšaní ani o zábave.

Dokáže Ti toto všetko priateľ sľúbiť a naplniť a rovnako, dokážeš to i Ty? Ak áno, zoberte sa, ak nie, ostane Ti z toho nakoniec len trpká spomienka -odovzdala si sa niekomu a on Ťa nakoniec opustil. Čas sa nedá vrátiť späť, potom bude zbytočné ľutovať.

illuminate

Ja som nekrvacala. Trochu to bolelo ale to preto že sme to robili obaja prvý raz a vôbec sme to nevedeli :D a nebola som ani uvoľnená. Neboj, skoricova ma pravdu.

škoricová

...aha, a žiadna krv nepôjde ak to bude tak ako som písala... Mne nešla vôbec, a doteraz mi nejde :) . Jedine že by si mala akurát svoje dni :D

škoricová

Vôbec to nie je pravda, že to prvýkrát bolí. Ak budeš v napätí a budeš len čakať, kedy ťa to začne bolieť, tak aj bude. Sex mán byť vtedy, ak si si úplne = na 100 percent istá že ho chceš,musíš byť v absolútnej pohode, usmiata,nemôžeš sa báť,že by sa niečo mohlo stať a musíš byť zamilovaná a úplne uvoľnená. Môže vojsť do teba len, ak sama cítiš, že ho tam chceš, ak prirodzene zvlhneš, a vtedy si to budeš môcť užívať.
Ja som bola prvýkrát s priateľom po 2 rokoch, to už sme vedeli,že sme jeden druhého súčasťou. Neplánovali sme nič, prišlo to samo od seba a bolo to krásne, nič ma nebolelo.
Takže hlavne to musíš brať pohodovo!
Samozrejme, ak si ešte mladá a bojíš sa že otehotnieš, tak si radšej všetko premysli. Nie že o týždeň tu pribudne téma že koľko stojí tabletka po.
Všetko dobré.