Miluje ma?

Príspevok v téme: Miluje ma?
klaudia2121

Zdravím, v júni sme mali stretávku zo ZŠ po rokoch a stretla som sa so svojou bývalou láskou. Od toho večera sme stále spolu, ale keďže odchádza na semester do zahraničia, dohodli sme sa, že nebudeme náš vzťah oficiálne zverejňovať; aj keď robíme všetko, čo robia páry, čo spolu chodia. Neviem, čo vlastne cíti a nechcem sa ho to spýtať, ale kvôli mne zrušil 2 party, aby mohol byť večer so mnou, volá mi len kvôli tomu, aby mi oznámil, že si miesto alkoholického piva dal nealko a že mu nechutilo, chcel sa zamestnať vo firme, kde som robila, len preto, aby mohol byť cez deň so mnou, keď ja robím... Povedal mi, že ma má rád, ale to bolo ešte na začiatku a naposledy sme boli na diskotéke, opil sa a začal vykrikovať, že ma miluje; to som brala dosť s rezervou, ale hovorí sa, že človek v opilosti hovorí pravdu.
čosi myslíte, miluje ma skutočne?
ďakujem

Voso

Dovolím si citovať ťa - neviem, čo vlastne cíti a nechcem sa ho to spýtať - ..

Tak sa pýtaš nás hej? My ti isto povieme. My vieme najlepšie, ako to medzi vami je. Základ VŠETKÉHO je otvorená komunikácia. A hlavne medzi ľudmi, čo spolu niečo majú.

Neber to v zlom, neútočím, len si mi pripomenula mňa, pred pár rokmi..

zlatinko1

Počkaj, kým sa vráti zo zahraničia. Nezamiluj sa hneď bezhlavo. Aby si neľutovala. Je to predsa len chlap. Ako rýchlo sa zamilujú, tak rýchlo ich to prejde.