Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sestra

Príspevok v téme: Sestra
smejka33

Ahojte, moji rodicia su rozvedeny a mama si nasla priatela, ktory ma 2 deti- starsia ma 12 rokov, mladsia 9. Pred pol rokom im zomrela mama na rakovinu. Zo starsou Vevou si super rozumiem, mam ju velmi rada a asi aj ona mna, boli sme spolu aj na dovolenke, poznam jej kamosov aj ona mojich... ako som pisala v nadpise mam ju rada skoro ako vlasnu sestru aj ked sa pozname tak kratko. No a minule, ked sme prerabali obyvacku, spala som s vevou na gauci... :D vsimla som si ze ma dorezanu ruku, neviem co mam robit, ako jej pomoct, Veva je super baba, ma vela kamosov... sprava sa uplne normalne.. toto som od nej necakala, poradte prosim.

smejka.33

skusim sa s nou porozpravat, pri psychologovi nebola.. jej otec o tom nevie, neviem ci mu to mam povedat alebo nie.

Maoam

je v puberte, pred par mesiacmi jej umrela mama (!), otec si nasiel novu priatelku

privela vaznych veci, nespracovane emocie, ona potrebuje odbornu pomoc a vela, vela lasky a opory rodiny (otca, ostatnych), je super, ze ju mas rada, ale kedze si aj ty dieta, treba s tym oboznamit dospelych, aby sa postarali o pomoc

milkyway

Rezanie je ventilovanie vnútornej bolesti...možno sa nemala komu vyplakat, možno si chce ublizovat lebo si niečo vyčíta...asi nebola u psychologicky, vsak, možno by jej pomohla. Jazvy jej bohužiaľ ostanú...

smejka.33

milkyway- dik za radu.. neodsudzujem ju len proste nechapem preco to robi.. ved sa to da riesit aj inak.. nechcem aby to robila.

Jefitto

Ale to su bludy... Ja som sa tiež veľmi trapil, ale nič som si kvôli tomu nerezal (aj keď som o tom rozmýšlal).

milkyway

Asi sa veľmi trapila...hlavne jej buď nadalej dobrou kamoskou. Ak bude chcieť, tak ti to povie, ak chces, opatrne sa jej spýtaj. Neodsudzuj ju, snaz sa ju pochopiť. Pomôž jej, ak bude chciet, hlavne ju nezrad.