Prosím Vás, poraďte mi ,som naozaj zúfalá :( Ide o to,že každú chvíľu trpím nejakou infekciou a podobnými zápalmi v pošve, som z z toho už na nervy ,neviem sa toho zbaviť,keď som dostala infekciu úplne prvý krát ,bola som u gynekológa, predpísal mi nejaké lieky, zabralo to ,no po pár týždňoch to prišlo zasa ..tak som bola zasa uňho, zasa niečo predpísal a pomohlo no po pár týždňoch zasa,takto to bolo veľa krát ,no vždy sa mi infekcia vrátila, skúšala som aj rôzne mastičky a podobné veci z lekárne,ktoré niesú na predpis no vždy sa mi to nie že vráti ,ale jednoducho tú infekciu zasa dostanem( určite aspoň raz za mesiac ).Prejavuje sa to hustým bielym zapáchajúcim výtokom ,svrbením a pálením .V okolí pošvy mám vždy také malé červené fliačiky. Je to naozaj strašne nepríjemné . Mám 17 rokov a nestriedam partnerov , mám jedného partnera, je môj prvý a ani on predomnou ešte nikdy nemal pohlavný styk ,obaja sme velmi čistotní a on má dokonca obriezku a čítala som o tom ,že je to velmi dobrá vec proti prenášaniu infekcii ,tak nerozumiem prečo sa toho nemôžem zbaviť a z čoho to vlastne mám ? :(
Neustále trpím vaginálnou infekciou
Mala by si vyskusat protikandidovu dietu, pretoze pravdepodobne pojde o kandidozu.
..zeby alergicka reakcia?
No partner to odomňa nikdy nedostal ,len raz a vtedy sa liečil. A nepoužívame kondóm , iba ak mám nejaké príznaky už toho zápalu ,tak vtedy áno ..ale inak nie ,nakolko beriem antikoncepciu. A vždy keď použijeme kondóm ,tak ma po ňom strašne bolí pošva a je celá červená ,ja tomu vôbec nechápem čo som to za človeka :(
ked sa liecis ty- prelieci sa aj partner? Pouzivate kondom?