ahojte co moze byt biely mliecny vytok? bez zapachu a svrbenia? ide o to ze ma lekarka ubezpecovala ze je to ok, ale ja som vytoky nikdy v zivote nemavala!!! vsetky kultivacie mam ok, kvasinky stale negativne, mykoplyzmy,ureaplazmy, chlamidie, gardnerella, negativne...len ten vytok hned po menzese, trva cely cyklus az do menzesu. akurat mi riobia hormonalny profil, alergiu na nic nemam, moze to byt z prechladenia?alebo moja posva zrazu produkuje toho viac? vytok je ako som spominala bez zapachu ale mne to dost vadi a chuti kyslo.alebo je to dosledok prekyslenia organizmu?ktora mate s tymto skusenosti prosim napiste.
Biely vytok
co som nasla na nete: Vznik bílého výtoků
Značný podíl na vzniku výtoků mají "kyselinotvorné" potraviny: cukr a sladkosti, bílá mouka, maso, uzeniny, jídla a nápoje s příměsí konzervantů a barviv - džusy, limonády, kečupy apod. Když se jejich zásluhou poměry v pochvě patologicky natolik zhorší, že začne být mléčné kyseliny nedostatek, bakterie se rozbují a organizmus je nucen vyslat do "boje" se zánětlivým procesem bílé krvinky. Část krvinek v tomto "boji" hyne. Vzniká bílý výtok.