Biely vytok

Príspevok v téme: Biely vytok
gabita

ahojte co moze byt biely mliecny vytok? bez zapachu a svrbenia? ide o to ze ma lekarka ubezpecovala ze je to ok, ale ja som vytoky nikdy v zivote nemavala!!! vsetky kultivacie mam ok, kvasinky stale negativne, mykoplyzmy,ureaplazmy, chlamidie, gardnerella, negativne...len ten vytok hned po menzese, trva cely cyklus az do menzesu. akurat mi riobia hormonalny profil, alergiu na nic nemam, moze to byt z prechladenia?alebo moja posva zrazu produkuje toho viac? vytok je ako som spominala bez zapachu ale mne to dost vadi a chuti kyslo.alebo je to dosledok prekyslenia organizmu?ktora mate s tymto skusenosti prosim napiste.

pe84

skus sa preliecit liekom Canesten Gyn, da sa vybrat bud tableta alebo krem, obsahuje latku clotrimazol, ktora posobi na siroke spektrum mikroorganizmov, lieci aj niektore infekcie, obsahuje aj kyselinu mliecnu, takze obnovi prostredie v posve, podla mna uskodit ti nemoze, len pomoct

zakusok

Su tam nejake rady ohladom tvojho problemu.Co sa ma jest a podobne.Lebo aj strava niekedy podporuje tieto veci a hlavne cukor.

gabita

nenasli mi nic, myslela som si potom ze to bude premnozeny laktobacil,(cytologicka vaginoza)-priznaky rovnake ako pri mykoze, len prilis kysle ph preto tie kysle vytoky, skusila som vsetko sodu,rosalgin, atb a z atb som skoncila v nemocnici na gyn.pohotovosti vsertko som mala dole cervene a palilo ma to.takze LIEKOM UZ NEVERIM

zakusok

www.zdraviezbozejlekarne.sk

Zvlastne ze ti nic nenasli.
Dala som ti este stranku s REBRICKOM tiez je dobry na sedavy kupel a biely vytok.
A este mozes pit ZELENY CAJ ten cisti telo.Mozno tiez pomoze.

gabita

tak hlavne, ze nemam silne palenie, ktory ten vytok sposoboval, boli to sialene obdobia, kedy som bola v koncoch s nervami, jakokeby som sedela doslova v ohni....a vsetky vysldky boli vraj ok....mna dlhe mesiace (pol roka)liecila moja ,,uzasna"ex gynda na kvasinky a brala som X antimykotik, hoc som v steroch nemala kvasinku ktore k nicomu neviedli a odvtedy mam ten vytok.....takze verim uz VYHRADNE len prirodnym preparatom a bylinam