prosim poradte mi som zufala mala som sex bez kondomuu a od tedy ma svrbi vagina neviemmm ale zda sa mi ze tam mam take male virazkyyyy co mam robitt???prosim co mam robittt
svrbi ma vaginaa
kokos.. pisem na prispevok z roku 2010.....
muc ty buc tiež ticho s gramatikou, hanba sa píše nie hamba.
ahoj,
častý ženský aj mužský problém, čo píšeš, podľa mňa candidóza, býva občas aj po pohl. styku aj po antibiotikách, stáva sa to viacerým ženám, ( a aj mužom), takže nebuď vyplašená. Zatelefonuj svojmu gynekológovi, a zaklop si potom na ordináciu, sestrička Ti podá recept s vaginálnymi čípkami proti candidóze aj s krémom.
keira si mala sex bez kondomu a teraz ta svrbi vagina? vies co uz davnejsie som cital casopis eva a tam bolo nieco taketo iste a vies co si alergicka na spermie ano na toto existuje alergia.Liecenie bud budes casto sexovat aby si na to telo zvyklo alebo uz povedany kondom
uzivaj koloidne striebro, idealne a odskusane od Koloidne.sk
pouzivala som vnutorne aj vonkajsie
Miško Ty zasnes nad komentarmi, ja nad tvojou gramatikou. co je vacsia hamba? mat hlupy komentar, alebo byt duty z pravopisu?
kup si saforelle intimne tekute mydlo
Boze tupci nestraste ju, pravdepodobne to bude len obycajna mykoza, su na to capiky ktore sa aplykuju vnutorne pokial je to rozsirene dovnutra, a popritom pouzivas canesten na potieranie pyskou a okolia, myslim 2 - 3 tyzdne a mala by si byt uplne fit, u chalanov to prebieha podobne len sa pouziva cisto iba mast,... Ludia zasnem nad niektorymi vasimi komentami, nechapem ako mozete byt taky tupy... s laskou Miško
qwertica, ak pocitujes svrbenie a mas opuchnute vonkajsie rodidla, tak mas najskor kandidozu, skus si kupit canesten a tiez nejake probiotika. alebo si rovno pytaj v lekarni nieco na mykozu.
Baby tato tema sa tu omiela x krat.Nevie keira kolko mas rokov ,ale tak navstivit doktora alebo do lekarne !!!!!