Zdravím vás . V skratke : Chcem sa s vami poradiť ohľadom fajčenia marihuany a drog ako takých . Začal som ju brať po tom ako ma opustila moja partnerka , bol som citovo na dne ( aj keď sme spolu nechodili nijak obzvlášť dlho ) . Som totiž extrémne citlivý človek . Najskôr šlo o malé dávky , potom sa to stupnovalo až som sa stal závislým . Za veľmi krátku dobu ( cca. mesiac ) som prešiel na tvrdé drogy . Po tom ako sa mi nato prišlo ( som neplnoletý ) som išiel na odvikačku . Samozrejme moje myslenie a schopnosti aspoň podľa mňa nie sú ani zdaleka také ako boli . Často mám depresie a bojím sa že je otázka času kedy sa k tomu vrátim . Nik z mojich blízkych kamarátov o tom nevie . Bol som však veľmi šokovaný keď môj najlepší kamarát , slušný človek z poriadnej rodina pozval \" zafajčiť \" . On pritom nevie o tom že som v tom plával . Ako mu to mám vysvetliť ? Ako to mám odmietnuť ? Kamarátim sa s nim od skorého detstva a aj keď viem byť veľmi cynický a tvrdý jeho nedokážem vyhodiť zo svojho života . Ako mu mám proste povedať nie bez toho aby zistil že som v tom už bol . Prosím vás potrebujem ochrániť seba a hlavne jeho !
Na záver radím osobám ktoré majú problémy aby nehľadali riešenie v drogách , za krátku dobu mi to zobralo celý život .