Gynekomastia- vadilo by vám to?

Príspevok v téme: Gynekomastia- vadilo by vám to?
Svetrik

Ženy, dievčatá,
vadilo by vám keby váš priatel/muž mal gynecomastiu?
Nie samozrejme 150 kíl ale pekná, normálna postava, široký chrbát atď ale proste na tých prsiach na spodku by bol trošku tuku a zväčšené bradavky..
pretože dosť mám z toho komplexy ale na operáciu s tým ísť nechcem..
Posilňujem, bicyklujem, hrávam futbal..

partees

Tabletky proti gynekomastii - tracking.comfortclick.eu ja som velmi rad ze je tento pripravok na prirodnej baze, nieje tak chemicky a preto nezatazuje ine organy.

jahodka123

Pokiaľ by to bolo ozaj moc, tak by mi to asi vadilo. Neviem, ako moc to máš ty, ale písal si, že nie až tak.. Pokiaľ by som sa do toho chlapa zalubila, tak by mi to nevadilo. Ja mám tiež vela nedostatkov..

Dadula56

Vadilo by mi to, ale nie do takej miery, aby som danemu muzovi nedala sancu. Toto sa da vzdy odstranit, su horsie veci, ktore sa odstranit nedaju. Pozrela som si zopar obrazkov, zalezi aj ako to vyzera, niektore by som si ani nevsimla a ak hovoris, ze si vysportovany a aktivny, tak to mozno ani nevidiet. Pokial tam nemas solidne becka, tak to nemusis riesit.

Larin

Nie, v takomto prípade nevadilo. Určite nie. Už som zopár mužov s týmto problémom stretla a jeden z nich mi dokonca pripadal veľmi sexi, napriek tomu že mal gynekomastiu. A navyše, asi sám dobre vieš, že fyzický výzor nie je všetko. Neviem, aké zdravotné problémy sú s tým spojené, ale z estetického hľadiska, keby som dotyčného mala naozaj rada, by mi to určite nevadilo.

olivka30

pozrela som si na nete fotky ako to presne vyzera a uprimne, ano, vadilo by mi to ako zene. kebyze spoznam muza, zalubim sa atd a ma takyto problem, bola by som radsej keby si to dal operativne odstranit. nestudovala som vsak ake zdravotne rizika z operacie plynu.

Svetrik

Toto sa dá vyliečiť jedine operáciou..
3portom, správnou životosprávou atď. sa to dá žiaľ len trošku prekryť.

m,mlk

a liečiš sa? mne by skôr vadilo, keby s prípadnou chorobou môj partner nič nerobil. choroby treba liečiť, nie ignorovať.