Vypadávanie obočia

white.bunny

Ahoj, ja som mala tiež problém a vypadavalo mi obočie keď som mala 15, kvoli štítnej žlaze... no potom mi dorástlo keď sa to zlepšovalo.. som svetlejší typ tak si ho tieňujem s tieňami na obočie a vyzerá to prirodzene... no vraj pomáha pitie veľa vody a vraj vitamíny na rast vlasov... vlasy mi tiež dosť vypadajú no s vlasmi si neviem dať rady už som všeličo vyskúšala a nič.. mám ich dosť husté, ale ide mi to na nervy keď prečešem vlasy a kopka mi ostane na kefe..

Ivka 1

Pri poruche štítnej žľazy,ktorá ovplyvňuje hormonálnu činnosť môžu vypadávať vlasy,mihalnice, obočie prípadne ochlpenie aj na intímnych miestach a nemusí ísť o alopéciu. Rovnako sa to môže stať pri nárazovej strate hmotnosti až kachexii.

User_37597

ked jej budu vypadavat aj vlasy a aj chlpy tak to uz je alopecia...ja by som s tym zbehla k endokrin.porozpravaj sa ci to neni liekmi popripade skusit odber ci sa nezlepsila cinnost stitnej.

Ivka 1

Murík je to hormonálna záležitosť. Úzko to súvisí so zlou funkciou štítnej žľazy.Tam
môže pomôcť užívanie včelieho peľu .Včelí peľ môže upraviť činnosť štítnej žľazy.
Vlasy Ti nevypadávajú,nemáš aj úbytok hmotnosti?

murik

vypadáva mi obočie,už skoro vôbec nemám, je to veľmi nepríjemné a neúhľadné,užívam lieky na štítnu žľazu,detralex na cievy,zodac na alergiu..ale tie užívam už dlhšiu dobu a obočie strácam v priebehu pol roka-postupne, čo môže byť príčinou?...ďakujem

sika

ahoj. mne vypadavaju aj mihalnice(dost ich vypadlo). Raz som citala, ze ked sa clovek netesi zo zivota, ze vsetko vidi pesimisticky tak to moze tiez sposobit vypadavanie.... hmmmmmmm