ahojte všetci....
v prvom rade chcem napisat, ze moj problem sa mi tu pise takto cez pismenka strasne..ale horsie by to bolo hovorit, som rada ze nieco take existuje,kde sa mozem poradit...
tak zacnem...
Mam 17 rokov, mam ten problem, ze niesom spokojna so svojim telom... neznasam ho!!! Nemyslim si o sebe ze vyzeram nejak nepekne (myslim tvar)... a ani postava nieje zla som s tym spokojna.... nesom nejaka skarednica ani boh vie co.. (tymto ziadam vopred nepytajte sa ma na fotku atd.) .... mam ten problem ze v podsate ked som zacala sulozit,tak som zacala pouzivat antikoncepciu od ktorej som sa akosi ochlpila ,je to zadok,ruky trosicku na prsiach... proste ja mam hrozny zivot ,pretoze v lete sa kazdy druhy den musim holit, no peniaze nemam na trvale zbavenie sa chlpov... najhrie je, ze mam \\\\\\\"milenca\\\\\\\" s ktorym sa pomerne casto stretavam a hanbim sa aby sa ma dotkol zadku,pretoze si ho holim... preboha teraz len prehltavam ako sa tu ttrapne citim po tej vete... neznasam sa! preboha je to hrozne ked si ho chytim ten zadok a je tam taka drsna koza... ja som nestastne dievca straaaasne... uz aj placem lebo mne to hladkanie tam aj chyba... a taktiez spavame spolu asi mesiac ani nie tak casto ale stale zatial mame polohu chvalabohu tu istu ze ja lezim len... poradte mi co mam robit ked nemam peniaze na trvalu epilaciu??? ja nevladzem takto!!!