Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Infarkt v mladom veku?

Príspevok v téme: Infarkt v mladom veku?
Andrew7777

Zdravím vás.
Mám 17 rokov dávnejšie mi doktor zistil zvýšený krvný tlak. Nevedia príčinu. Štítna žľaza Ok. Cholesterol Ok . Odvtedy som som zvýšil príjem vitamínov a športu. Nuž ale po niekolkých mesiacoch sa to vrátilo tlak síce nie ale niečo divnejšie. raz za týždeň mi niekedy akoby sa nejaké kŕče robili pri srdci ale vždy to hneď prestane.Teraz asi týždeň mám nepríjemnú bolesť v oblasti ramena/lopatky ktorá ide do ruky (doktor mi zistil krivú chrbticu) ale včera som sa ocitol vo zvláštnom stave začal som byť slabý, nervózny pocity na odpadnutie a búšenie srdca. Keď to prestalo bol som zmetený a smädný s nástupom pichavej bolesti na hrudníku asi centimeter nad bradavkami tak v strede. Často robím pri PC som pasívny fajčiar. Za akúkoľvek radu ďakujem.

RNG

Nuz stredoeuropania maju cast "prihustu krv" a tym vacsi vyskyt zrazenin. To sa da riesit bezpecne riedenim krvi fibrinolytickym enzymom, nattokinaza.
Rozne bolesti v tele mozu byt sposobene zhorsenou cirkulaciou krvi, preto kazdemu odporucam si cistit cievy lecitinom.Aj riedenie zlepsi tok.
Kofein a nikotin zuzuju cievy, naopak hloh ich rozsiruje(ACE efekt)
Testy na stitnu zlazu su velmi slabe, len mala cast poruch stitnej zlazy sa nimi objavi. Odporucam kazdemu brat doplnok jodu a selenu

Inac krce=tetania su casto nasledok nedostatku vodicov elektrickych signalov v nervoch, co su najma mineraly/kovy=kationy ako Na, K, Ca, Mg,Zn, ale je to aj anion CO2, pri ktoreho nedostatku(prudke dychanie) je tzv hyperventilacna, co sa da riesit dychanim a vydychovanim z papieroveho vrecka, alebo destresovanim a kontrolou dychania(spomalenim)

sorrento

Zdravím,
môžu to aj byť priznaky predinfarktove. Poznám 20 r. futbalista pri zápase dostal smrteľný infarkt.
Čital som, takmer neuveriteľný prípad, chlapček 3 r. zomrel, dôvod upchania ciev, teda tiež infarkt.
Vysvetlenie: Matka bola obezna, mala v cievnych usadeniny tzv. "plaky" ktoré sa dostali chlapcekovi do cievy, upchaly prívod krvi a je stoho infakt.
Američania hovoria infarktu, sajlend killer (píšem ako počujem)
Upozornujem ozaj jeto TICHÝ ZABIJAK ! Tak bacha na to.
Prajem Ti pekný deň.