Problem s falosnou laskou

Príspevok v téme: Problem s falosnou laskou
Mentor2012

Nom zacnem asi od toho ze byvam sam. Moji rodicia su rozvedeni a ja som s jednim bratom pri mame a jeden pri otcovy. Nom moja mama pracuje teraz v nemecku aj s bratom. Ja byvam sam. Moja mama nechce aby sme chodili tam kde byva otec. (Par km od miesta kde byvam). Nom a ja tam chodim. Ale to je najmensi problem. Problem je v tom ze je jedno dievca ktore ma s tade chce. Raz som len tak chcel ich zavolat na malinovku ale casom sa tak zmiesali karti ze moj brat co byva pri otcovy zo mna spravil totalneho blbca ja ju nechcem a on to tak nadul ze si uz cela dedina misli ze ju chcem. Neviem ako sa z toho vykomolit teraz. A on mi dalej len ju vybavuje a vybavuje. Asi ho to bavy. Ja by som jej najradsej chcel povedat ze ju nechcem ale potom by som zo seba spravyl uz totalneho magora. Ale chodit s nou by bolo tiez zle lebo keby to zistila moja mama ze este tam mam frajerku tak by ma asi poslala byvat tam. A to ja nechcem. (Dovody preco moja mama nechce aby som tam chodil neuvadzam). Fakt mi skuste s timto pomoct lebo som psychicky nadne. Ani jej nechcem ublizit keby som to spravil bolo by to uz absolutne fiasko. Brat ma dneska timto znicil:(. Ale troska sa mi aj paci ale nechcem ju!!!!! A ani ju mat nemozem. Poradte nejak prosim.

P.S. Ospravedlnujem sa za gramatiku a dlznea mekcene neviem daval lebo mam tablet a cez ten neviem a y/i nocna mora:)

Fakt poradte lebo ja uz neviem co mam robyt:(

nicolette

Chlapče, najprv si ujasni v hlave, čo vlastne chceš. Ok, máš 18, si z toho všetkého zmätený, ale predsa si dokážeš povedať, čo je pre teba dôležité. Chceš s ňou byť - buď, nechceš - vhodnou formou jej to povedz face to face. Neviem, prečo by tvojej mame malo vadiť, že je odtiaľ ako tvoj otec, je to predsa jedno, to dievča s ním nemá nič spoločné.
Reči typu "Ale troska sa mi aj paci ale nechcem ju!!!!!" , sú dosť nevyzreté.
Proste sám musíš vedieť, čo chceš a podľa toho sa zariaď. Good luck ;)

fero11111

nic pubertalne problemy jedne brat vybavuje druhemu pichacku a on je s toho mimo lebo on ju vlastne vobec nechce co jeho brat netusi ktory byva pri otcovi a nadalej mu dohaduje rande s dievcatom o ktore on enma zaujem chlape vzchop sa a neries kraviny ... ty vole ci ju chces abo ne je jedno ... svet nespadne

Leela333

Že nočná mora, preboha ľudia, veď ste Slováci! To sa nehanbíte, že ani gramatiku neovládate podaktorí?

Fajn, k téme. Proste jej povedz pravdu, ale aby si jej tým neublížil.

Hoci neviem ako by sa to tvoja mama o nej dozvedela, ak s ňou nechceš chodiť.