Máš naprostou pravdu,nečetla jsem si i ostatní příspěvky ale ten tvuj původní je naprosto adekvatní.Pokud člověk je svepravny a ma nějakou svou práci a tyto leky mu jen prospívaji k další a ještě lepší činnosti, tak proč mu je lékaři nechtěji predepisovat???Doktorum to může být uplně jedno-jen napíši recept -za další přes net receptů se dá určutě získat hodně!Každopaně když jde člověk k lékaři tak lékař se tvaří jako pan sveta který totalně rozhoduje o vašem osudu, krom toho lékařske tajemství to uz neexistuje!Je mi 36let a i s rodičí mame jednu doktorku!Která informuje všechn z rodinx o stavu toho druhého-poručuj veškere přísahy.Já ted mam doma peklo a navzajem si schováváme a krademe leky ktere nam byly předapsany!Doktorka je vzdy nadherne ucesana od poslednih mody,ověšená zlatem a kdbych nedonesla darečky tak mi nenapíše vubec nic!naposledy cjtela u psani receptu i mou matku aby dohlížela na jeho spravnem braní!A vymyslela minemoci kterými bch mohla trpet.že se ma mama malem zhroutila!Mam tři vysoké školy a medicina je muj koniček!Skončí to tak že všichni budem kšeftovst s leky po netu či na nadraží a k doktorum uz chodit nebudem!Ted nemam jednoznačný závěr.Matka je zhroucena ze ji doktorka řekla žepokud se napiji i jen piva tak do peti let zemři a napsala mi Diazepam a Neurol ktery je obrovska zatež na jatra!Nyní si vymyslela nadledvinky-ano vecer pred tim jsembyla na oslave narozenim ale to nebrala doktrorka v potaz a mame piše leky na nervy a proto ji schvalne zdeptala az se tam mama rozbrečela!Pani doktorka s nadělanou hlavou,nehty,ovešena zlatem a navoněna parfemy!A to jsem ji jeste donesla darky!Tohle je z Olomouce!Rada bych napsala jmeno te mrchy co nam ničí život jelikož už tden po vysetreni mam prudkou dietu-nemuzu se poradne najist a vse je mi zakazano protoze to rekla doktorka,ktera už zabila moji babičku,zlikvidovala mou tetu ktera uz k ni v zivote nepujde ale rodiče jsou prostě zatemněni a co řekla top plati a uz nikdy nedostanu normalni jidlo a jestli chci neco jineho tak se mam vystehovat!Mela jsem zachranný byt ale ten prodali jelikoz byly potreba penize!Bydlime v milionařske čtvrti,mam vše ale co se týče zdravi a leku tak šefuje doktorka ktera naši rodině závidi i noc mezi očima!Bohužel mama ji vše sežrala i s navyjakem a i meho partnera vypudila svym chovanim takze misto svatby a stehovani do noveho bytu jsem sama,zdeptana a bud se semnou nnikdo nebavi a nebo mi nadavaji! TOHLE MUZE SZPUSOBIT SPOLECNY DOKTOR!!! lafemmmefatal@seznam.cz
Nevěšte hlavu mze byt jeste huř!JInak jsem pracovala pro specialni jednotky a jsem diplomatka česke republiky ale ted na marodce!mam vystudovanou Pedagickou fakultu-súecialni pedagog.,techniku -elektrotechniku a stroirenstvi,management a marketing,prirodni vědy geologie a biologie+ genetika,a v Praze Diplomacie a mezinarodni vztahy!pišu to jen aby bylo jasno že si nestežije nejaky blbeček a neni to stěžovaní jen aby jste si uvědomily že muze byt vzdy jeste hur! Dalši aktivity ani nebudu popisovat ale treba bych mohla nekomu pomoci (balet,dramaticky kroužek-herectvi,basnictví),závodní gymnastika,sportovní hry, zdravotnicky kroužek,čtenářsky kroužek atd.atd. kynologicky výcvik,botanika atd.!Naši chteli Anštajna tak ho majiale ted jsem nemocna a tak na prd!!!Nikdy jsem neco takoveho nenapsala ale už mi dnes pretekly nervy!!!Leta běží a já tu jsem jen kvuli nim a oni mi za to vše-vše zlikvidovali!moje heslo-KDYŹ NE MY TAK KDO???držte se ho!d s laskou a pozdravy a kdykoliv mi napište na mail zde uvedeny!