Som divná ?

Príspevok v téme: Som divná ?
martina2336

Potrebujem poradit...mam taky problem, ze nedokazem mat s niekym vztah. Mam uz skoro 23 rokov, takze uz by som aj nejaky chcela. Ide o to, ze ked najdem konecne niekoho kto ma pritahuje, som z toho cloveka uplne mimo a nedokazem sa normalne chovat, som nervozna, potim sa, klepu sa mi ruky, busi mi srdce, neviem s nim moc komunikovat atd. Potom to rande dopadne tak, ze uz na dalsie ist nechcem. Mala som uz viacero len takych nezavaznych vztahov, kde sme sa stretli obcas, pricom vzdy som bola aspon trochu opita uz z domu, inak by to neslo. Stretnut sa s niekym kto ma nepritahuje mi nerobi problem, lenze ani to nema zmysel. Viem, ze asi taketo problemy riesia skor 15-rocny, ale u mna to ide vekom coraz k horsiemu. Ako byt uvolnena a v pohode ? To predsa nejde pred kazdym rande si dat panaka...

martina2336

TinaM dakujem za radu, mas v niecom pravdu ze od toho asi moc ocakavam, ale zaroven mam to tak aj pri tych nezavaznych vztahoch od ktorych som neocakavala nic, takze su to proste telesne funkcie ktore nedokazem ovladat volou. Vyjadrite sa este niekto prosiiim, ako to mam prekonat...?

TinaM

Mozno kazde to rande beries prilis vazne a zaroven sa bojis, ze sa znovu skonci tak, ako si opisala...skus nabuduce brat to "rande" ako posedenie s kamaratom, ved nie kazda kava sa musi skoncit vztahom. Cim viac od stretnutia cakas, tym viac si nervozna a potom sklamana. Hlavne prirodzene a bez natlaku na samu seba. Urcite to pojde.